Samsung Galaxy Tab için kötü haber!

CHIP Online
14-10-2010, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Android işletim sistemli Galaxy'si, iPad katili olabilmek için dev bir sorunla boğuşacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... tu-haber_22946.html

Resimlerle: En iyi 20 yeni tablet bilgisayar!

iPad'in piyasadaki tek tablet olduğu zamanlar artık geride kaldı. Samsung Galaxy Tab yakın zamanda iPad'in karşısına Android işletim sistemiyle çıkacak ancak fiyatı onu biraz geride tutacak gibi görünüyor.

Tabletin fiyatı hala kesin değil ancak bazı raporlar, Sprint ve T-Mobile gibi şirketlerin Samsung Galaxy Tab'ı iki yıllık kontratla beraber 399 dolara satacağı yönünde. T-Mobile ve Sprint'in bilgilerine göre iki yıllık kontratla tablette 200 dolar 2 yıl boyunca kullanılacağına dair indirim ve 50 dolar da fiyatta düşme var. Yani tableti yalnız başına almak isterseniz fiyatı 650 dolara geliyor.

Özellikleri ve Android işletim sistemiyle tüm teknoloji severlerin dikkatini çeken ürün, bu fiyatıyla 499 dolarlık 16GB iPad'in gerisinde kalabilir. Yine kontratsız iPad 3G'nin fiyatı da 629 dolar olduğunu düşünürsek Android işletim sistemi kullanan Samsung tabletinin fiyatının yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Tabi tüm bunlar yurtdışı fiyatları ile ilgili. Türkiye'de fiyatlar ne kadar abartılır, orasını Galaxy Tab sınırlarımızdan içeri girince öğreneceğiz...

Tüm konu: Samsung Galaxy Tab için kötü haber!

İzleyin: Windows 7 tabletin gücü!

Resimlerle: En iyi 20 yeni tablet bilgisayar!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Samsung Galaxy Tab'ın fiyatı sizce de iPad'den daha ucuz mu olmalıydı?