Samsung Glaxy S3

lastik57
05-07-2014, 19:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Glaxy S3 Telefonumda güncelleme sıkıntsı olduğu için normal yani manuel güncelleme yaptım. Telefonumu dowload modunda güncelledim. Lakin güncellemede herhangi bir sıkıntı olmadı, herşey dört dörtlük bir süre sonra birini aramak istediğimde arayamadığımı gördüm ama telefonu açtığımda sim kart için pin istedi. Eğer bir sıkıntı olsa pin istemezdi diye düşündüm. Kapatıp tekrar açtım yine aynı olunca biraz araştırdım. İME numarsı mı birşey varmış *#06#'i tuşladım kutudaki numara ile çıkan numarayı karşılatırdım herhangi bir sıkıntı yok . Numara aynı sahte değil dedim kendi kedime. Sorumun şu telefon hattı görüyor ama arama yapamıyorum görüyor ama görmüyor demek daha doğru olucak sanırım. Bir telefoncuya sordum format atalım 20 lira dedi, ben kendim format atabiliyorum zaten. Eğer buradan bir çözüm bulamassam garantisine vericem. Garantiye'de kendim güncelleme yaptığımı söylememeyi düşünüyorum . Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

Recep EFE Teşekkürlerimle..

Kincade
05-07-2014, 23:15   |  #2  
Kincade avatarı
Taze Üye
15 mesaj

Telefonun sinyal durumu nedir belki hatla ilgili sorun değilde sinyal ile ilgili bir sorunu vardır.Çünkü bir arkadaşımında s3 ünde sinyal seviyesi sürekli 0 dı servise yolladı tamir edildi.

lastik57
05-07-2014, 23:48   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

Sinyal durumu full herhangi bir sorun yok.  Imei çökmüştür diyorlar ama ondada sıkıntı yok.

emre127
14-07-2014, 17:14   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

Arkadaşlar s3 kılıfı aldım çok memnunum herkese öneririm  http://www.hediyefabrikasi.com/h ... 6.html?partner=1129