samsung hard disk sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
doday25
01-04-2005, 20:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

arkadaşlar bende samsung 80gb sata hard disk var sürücüye cd yi takıyorum geç algılıyor daha sonra açılınca da yine keyfine göre program sonlandırma seçeneği çıkıyor  her hangi bir film cd si  7 saniye kadar oynatıyor görüntü donuyor tekrar devam ediyor

sorun hard disk te mi onu tam kestiremedim

en azından bir yol gösteren olursa sevinirim ...

lazrailefsanesi
01-04-2005, 21:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Hocam sorunun harddiskte oldugunu sanmıyorum.Cd-rom dan kaynaklanıyor gibi.Cd okumanın hard diskle bir ilgisi olmaması gerekiyor.7 saniye kadar oynatıyor görüntü donuyor tekrar oynatıyor demissin,her cd de mi bunu yapıyor? belki kullandıgın cd lerde cizik filan olabilir.Benim kanaatim ama cd okuyucunun lensi kirlenmis bir lens temizleme cd si ile temizlersen sorun düzelcek gibi.Ama sen biraz daha bekle arkadaslar neler diyecek farklı yorumlarıda göz önünde bulundur.

hacksize
19-04-2005, 03:22   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

merhaba arkadasim ben problemin hdd de oldugunu düsünmüyorum cd rom olsun rw olsun cd okumaya baslama ve bitirme esnasinda makineyi genelde kasarlar ve acilan pencere "yanit alinamiyor"  diye tepki verebilir bu hepimizde olur hatta görev yöneticisi devreye girer bana sorarsan cd-rom unu degistir yada temizlemenin bir yolunu bul(bu arada temizlerken okuma kafasina hassas davranmani tavsiye ederim) tesekkür ederim.

Eyüp Korkusuz
19-04-2005, 09:20   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Sistemde o anda çalıştırılan programlar sisteminde ağır bir yük oluşturursa olabilir...
Cd lerin çizik olması düzgün çekilememesi olabilir...
Cd-rom kalitesine ve ömrüne bağımlı olabilir...
İzlediğin oynaticiyada bağlıdır..

Bunlar film izleyememene etki eden sebepler...