ben format attım ve şimdi harddiskimi tanımıyor bilgisayar çıkarılabilir aygıt olarak algılıyo yani bir flash disk gibi bunu nasıl tanıtabileceğimi açıklarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler
samsung hd160hj tanıtma
nasıl yani hdd den için "donanımı güvenli kaldırmı" yazıyor
Anakartın CD'sini sürücüye koy ve bütün sürücüleri yükle.
Aslında bu bir sorun değil çünü SATA'ları harici olarakta kullanabilirsiniz.Bios gördükten sonra hiçbir önemi yok.
Quad-Corenasıl yani hdd den için "donanımı güvenli kaldırmı" yazıevet aynen öle yazıyor ve ben anakartın bütün herşeyini cd den yüklemiştim zaten
Önce en başta dediğimi yap.Eğer olmazsa;
Başlat sağ klik-Özellikler-Görev Çubuğu-(İşte buraya gelince önce etkin olmayan simgeleri gizle'yi aktif hale getir, ondan sonra...)-Özelleştir'e geliyoruz.Burada Harddiskini bulup her zaman gizle'yi işaretleyip tamama basıyoruz.
Bu bir sorun değil ama neyse...
iyide bu ne işe yarar yani göz görmeyince gönül katlanır hesabı :) bunu nasıl yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursan daha iyi olur
bende daha önce böyle değildi ama acaba bu anakartın cd sinde varsa nasıl bir adı vardır çünkü hiç harddisk ile ilgili bişey yoktu zaten
sercan007iyide bu ne işe yarar yani göz görmeyince gönül katlanır hesabı :) bunu nasıl yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursan daha iyiAnakart driverlarını mı ?Anakartın CD'sini taktıktan sonra artık Sata'mı yazar RAID'mi yazar o dosyanın içindeki setup'u kur.
Son Düzenleme: blackhawkmilan31 ~ 28 Ağustos 2007 16:00
yok öle bişey
Bu bir sorun değil.Sata harddiskleri USB bellek gibi rahatça kullanabildiğimizden böyle birşey oluyor.Dediğim yöntemi denedin mi ? (Etkin olmayan simgeleri gizle)
denedimde pek içime sinmedi:)
sercan007bende daha önce böyle değildi ama acaba bu anakartın cd sinde varsa nasıl bir adı vardır çünkü hiç harddisk ile ilgili bişey yoktuAnakart CD'sini aç ve bize CD'nin içindeki dosyaların resmini gönder.sercan007denedimde pek içime sinmedi:)Neden ?
tamam[resim][/resim]
ya bu foto nasıl yollanıyo fotosunu çektimde burda resim ekle diyince sadece yazıyla resim yazıyo sizide uğraştırıyom ama kusra bakmayın artık :)
Resmin linkini ver sadece o zaman.