Samsung, HTC One için böyle bir şey yaptı mı?

CHIP Online
18-04-2013, 17:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, HTC'nin amiral gemisi One'ı kötülemek için bu yüz kızartıcı yönteme sahiden başvurdu mu?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... yapti-mi_39841.html

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde ofisleri polis baskınına uğrayan Galaxy S4'ün mimarı Samsung'un başı, bu kez rakip cep HTC One'a olumsuz yorumlar yazdırdığı iddiasıyla dertte.

Firmanın Seul ofisleri, LG'nin OLED sırlarını çaldığı iddiasıyla geçtiğimiz hafta polis tarafından basılmıştı. Güney Koreli firma, AFP'nin haberine göre Tayvan'da öğrencilere para karşılığında HTC One'a internette olumsuz yorumlar yaptırıyor ve Samsung ürünlerini övdürüyor.

İddiaların doğru çıkması halinde Samsung, 835.000 dolarlık bir cezayla karşı karşıya kalabilir. Samsung'un böyle bir harekette bulunmuş olması, şirketin ismi açısından da olumsuz bir gelişme olacak.

Samsung Tayvan'ın Facebook sayfasında yaptığı açıklamada "isimsiz yorumlardaki tüm pazarlama etkinliklerini durdurduğunu" söylemesi, iddialarda bir doğruluk payı olabileceğini gösteriyor. Samsung'un açıklaması şöyle devam ediyor: "Bu kazanın yol açmış olabileceği rahatsızlıktan dolayı üzgünüz. Benzer durumun tekrar etmemesi için çalışanlarımızın eğitimini güçlendireceğiz."

Samsung veya HTC'den gelişmelerle ilgili yapılmış herhangi bir resmi açıklama, şimdilik bulunmuyor.

Tüm Konu: Samsung, HTC One için böyle bir şey yaptı mı?

Resimlerle: HTC One resmi olarak tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr