Arkadaşlar ben samsung i900 omnia 8gb aldım Kamerası 5mp olmasına rağmen kötü çekim yapıyo neden ?
Samsung i900 OMNİA Kamera Yardım!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Son Düzenleme: Se0 ~ 29 Haziran 2010 16:42
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Ayarlardan değil baktım bütün ayarlarına
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
İsterse 10 MP olsun gözü, merceği zırtı pırtı kaliteli olmazsa (Kalitesiz demiyorum kaliteli olmazsa diyorum. Kaliteli var kaliteli var.) Fazla birşey beklelememek lazım Samsung telefonlarda o kadar kaliteli kameralara rastlamadım. En iyi merceğe sahip telefonlar Nokia ve Sony Ericssonn bence.
İsterse 10 MP olsun gözü, merceği zırtı pırtı kaliteli olmazsa (Kalitesiz demiyorum kaliteli olmazsa diyorum. Kaliteli var kaliteli var.) Fazla birşey beklelememek lazım Samsung telefonlarda o kadar kaliteli kameralara rastlamadım. En iyi merceğe sahip telefonlar Nokia ve Sony Ericssonn bence.tamamen katılıyorum özellikle sony ericsonlarda çok daha iyi 2 megapiksellik sony ericson 3.2 mplik 5800dan daha iyi çekiyo diyebilirim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Mesela Sony Ericssonn W810i ekranı küçük, kamerası 2.0 MP çok yeni bi telefon değil yaklaşık 3-4 senelik geçmişi var ama görüntü kalitesi 2.0 MP kameraya göre harika denilebilecek kadar iyi. Daha çok örnek var kafa bulandırmayalım sabah sabah :)