arkadaşlar...5 yıllık bilgisayarım mevcut üzerinde windows yedi işletim sistemi vardır makinama windows 10 üzerine yükseltim teşfik ikazı gelmişti ancak tereddütteyim zira yeni sistemi çalıştıramayacağından endişeliyim chiponline forum aboneleri fikirleriniz nedir windows 7 üzerinde çalışmaya devammı edeyim windows 8 üzerinemi makinamın işletim sisteminimi yükselteyim?...
samsung marka 2011 model laptopa windows 10 uyarmı
Bilgisayar özelliklerin bilmeden yardımcı olmak biraz zor. Sen en iyisi bilgisayar özelliklerini de yaz ona göre bakalım.
arkadaşım...yeni yılını kutlarım mesajıma karşın teşekkür butonuna basıp sayıyı 44 üzerine çıkarmayı unutmayın zira sizin için teşekkür butonuna tıkladım aynen sizden karşılık beklerim forumdaşım...bilgisayarımın özelliklerini söyleyim:...intel pentium inside...dvd sürücü...hdmi yuvası...kulaklık girişi...mikrofon yuvası...ethernet girişi...bluetoot yuvası...usb flaş girişi...
Rica ederim senin de yeni yılın kutlu olsun. Bilgisayar özelliklerinden kastım işlemci ram harddisk ekran kartı vs. Örneğin işlemcin intel i5 2450m, 6 GB ram, 500 GB hdd, NVIDIA Geforce 520MX ekran kartı gibi :)
Rica ederim senin de yeni yılın kutlu olsun. Bilgisayar özelliklerinden kastım işlemci ram harddisk ekran kartı vs. Örneğin işlemcin intel i5 2450m, 6 GB ram, 500 GB hdd, NVIDIA Geforce 520MX ekran kartı gibi :)arkadaşım...bilgisayarımın işlemci ve hafıza...performans ve ekran kartı gibi teknik özelliklerini malesef bilemiyorum teknolojiaşığı rumuzuma aldanmayın benim üstatlık alanım uydu yayını...bilgisayar teknolojileriyle ilgili beynim çalışmaz üzgünüm...
http://www.............com/aida64-extreme-edition-full-indir.html
şununla sistem raporu çıkart.