Samsung Galaxy s4 ün mü görüntü kalitesi daha iyi yoksa İphone 5 in mi görüntü kalitesi daha iyi?
Samsung mu iphone mi
Bence de Samsung ama Iphonecular'a anlatamazsın bu durumu.Konu görüntü kalitesinden çok Android mi İos mu sorusu? Ben Android tercih ediyorum onun için Samsung kullanıyorum, ama Google'ın geliştirmiş olduğu telefonları da kullanabilirim, Apple'da hoşuma gitmeyen olay fiyatların şişirilmiş olması, en ufak parçasına kadar.
Dostum Apple SonYıllarda Cıkan Bi Marka Deil Bu Marka Yüz Yıllar Öncesinden Cıkıp Apple Muhendisinin Mefat Etmesi Sonucunda Geride Kalan Bir Marka We Kötü Bir Marka Tabiki Biz Türk Milleti Olrak Çin De Üretilen Bir Telfon Çin Malı OLUR Die Almıyoruz Ama Her ÇinDE Üretilen Telfon Kötü Olcak Die Birsey Yok Dostum S4 Alırsan 2 3 Ay Sonra AndRoid Yawaslıyor Ama ios Da Böle Birsey Olmulor Şimdi Dostum Saglamlık Kalite Bakımından Apple Ama Donalım Bakımından iKİ Büyük Rakıp Marka Arasında Pek Fark Olmayan Donalım Özeligi S4 İphoneden Üstün Nası Üstün İşlemci Bakımından Üstüm 1 Ram Bakımından Üstün 2 Kamera Bakımından Üstün Ama Apple Fotoraf Kamerası Özelligi kullanırsan 28 mpx Fotoraf Cekıor WE S4 TOKATLIYOR S4 Biyasada 1500 Tl İphone 5 1700 Tl aLIRSAN iPHONE Al Bak Ölçüleri Büyük Telfon Yere Düştümü Ölçüsü Küçük telfondan fAZLA Zarar Görür Bak Benım Arkadasımın Basına Geldi S4 Yere Düşürdü Dıs Çerçeve Kırıldı Dış Cercevesının Kırılmasıyla Anakart Zarar GÖrü Garanti Kabul Etmedi İşde napacan telfonu çöpe atcaksın bak iphone saglımlık testinde 3 tonluk jip üstenden gecyo telfonda bişey yok biz bunu kendimiz test ettık we telfona bişi olmadı diyecegim apple saglımlık konusundan s4 anasını beceriri