Internet@tv ülkemizde henüz tam olarak kullanılmaya başlanmadı. Ama iki senedir Avrupa’da kullanılıyor. Bir nevi kablolu tv gibi yani. Direk netten alacak görüntüyü ama daha kaliteli. Bilhassa yabancı belgesel, müzik, spor, adult (18***) ve normal filmleri binlerce filmi süper hd yayın kalitesinde izleyebilirsiniz. 1- Internet tarayıcısı yok ama küçük arayüzle ekrana gelen sanal klavyeden Youtube, twitter, facebook, Yahoo, Google Earth gibi sitelere girebiliyorum. Tv'deki ülke kodlarını değiştirerek çok daha farklı uygulamaları çalıştırmak mümkün oluyor. Türkiyede konunun uzmanı bazı arkadaşların donanimhaber sitesini de internet tv'ye uyarlamaya çalıştıklarını duydum. 2-Usb girişleri var. Bu girişlerden usbdeki film, video ve fotoğraflarınızı oynatabilirsiniz. Ya da DLNA özelliği olan bir tv ile ister kablolu ister kablosuz (usb dungle ya da usb kablosuz adaptör) bağlantı ile evinizdeki masaüstü, dizüstü, playstation gibi cihazları tek ağda toplayıp, bilgisayarınızda paylaşıma açılmış film, müzik ve videoları seyretme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Yabancı forumlarda usb klavye ve mouse bağlandığını gösteren videoyu seyretmiştim. Şimdilik tüm işlemleri kumandadan yapıyoruz. 3- Tv'nin açma düğmesine bastığınızda 3-5 sn içinde açılır.
http://www.youtube.com/watch?v=F ... e=player_embedded#!