Samsung: Netbook'lara çok farklı bir özellik

CHIP Online
29-03-2009, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni netbook'u diğerlerinden çok farklı; ama bu farkın nedeni ne donanım ne de performans

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sams ... -ozellik_11694.html

Netbook pazarı her geçen gün biraz daha genişlerken, üreticiler de boş durmuyor ve farklı netbook ürünleriyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Samsung da bu bağlamda yeni netbook'uyla geçtiğimiz günlerde kullanıcılarının karşısına çıktı. Ancak Samsung'un bu yeni netbook'unun diğer netbook'larda bulunmayan çok farklı bir özelliği bulunuyor.

Ödüllü Japon Tasarımcı Naoto Fukasawa'nın tasarladığı yeni Samsung N310, diğer netbook'lardan farklı olarak üzerinde bulunan tüm bakterileri yok edebiliyor. 10 inç'lik bir ekranı bulunan ve 1.17kg ağırlığında olan yeni Samsung N310, 5 saate yakın bir süre prizden uzak kullanılabilmesini sağlayan 4h-hücreli bataryasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

İçerisinde bulunan Intel Atom işlemci ve LED ekranıyla güç tasarrufunda bulunan ürün, Windows XP Home Edition ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Ürünün diğer özellikleri ise kısaca şöyle: 1.3 megapiksel dahili kamera, 160GB Hard Disk, 1GB RAM ve Bluetooth.

En son tıbbi olanaklardan faydalanarak hazırlanan ve üzerinde bulunan akıllı klavyesi sayesinde bakterilerin ortadan kalkmasına yardımcı olan yeni Samsung N310'ün bu yılın Mayıs ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Ürünün fiyatıyla ilgili bir açıklama ise henüz yapılmış değil.


Tüm konu: Samsung: Netbook'lara çok farklı bir özellik

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Ürünü nasıl buldunu?

Banned
29-03-2009, 19:20   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
232 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

mikropları nasıl yok ettiğine dair hiç teknik bir açıklama olmadığı gibi halihazırda mikrop yokeden sistemlerin ne kadar güç harcadığı da ayrı bir konu...bana kalırsa daha iyisini yapmayı beceremediği(evet aynen öyle diyorum) bu şekilde öne çıkmak için yapılmış bir hamle...sorarım size yarın çin 70 80 adet mikrop yokettiğini iddia eden cihaz çıkarsa bunların hangilerinin gerçek hangilerinin sahte olduğunu nereden bileceğiz...tabii ki bilemeyeceğiz(çoğu kişi için)...ben derim ki gidip donanım olarak(hız, güç...vs)daha güçlü sistemler yapın bizi oyalamayın böyle şeylerle...

Son Düzenleme: PIRANHA_ ~ 29 Mart 2009 23:58