Samsung: Omnia gitti, rakamlar geldi!

CHIP Online
11-04-2009, 14:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung merakla beklenen cebi OmniaHD'de hiç beklenmeyen bir karara imza attı, herkesi şaşırttı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sams ... ar-geldi_12068.html

Resimlerle: Yüzde yüz Çin malı Sumsang Omnia...

Samsung, yeni nesil cep telefonu olan OmniaHD'yi dünya çapında düzenlediği farklı etkinliklerle tanıtmak için büyük çaba harcadıktan sonra fikir değiştirdi. Şimdiye kadar OmniaHD diye tanıdığımız telefonların adı artık i8910 HD olacak.

Samsung'un bu konuda harcadığı çabanın yanı sıra, OmniaHD'yi dünyaya tanıtmak için yaptığı dünya kadar masrafı da çöpe atmaya karar vermesi ilginç. Bu karar, içeriğinde Omnia kelimesi geçen çoktan basılmış broşürler ve çekilmiş tanıtım filmlerinin de boşa gitmesi anlamına geliyor. Bu yüzden bu kararın sebebi son derece önemli olsa gerek.

İlk tahminler Omnia ve OmniaHD telefonlarının yol açmış olduğu kafa karışıklarının bu kararda etken olduğu yönünde. Bildiğiniz gibi, Omnia ve OmniaHD aslında birbirlerine göre oldukça farklı telefonlar ama benzer isimler kullanıcılarda iki telefonun aslında çok yakın özelliklere sahip olduğu izlenimi doğuruyor. Fakat bu tahmin bu çapta bir karar için çok da tatmin edici değil. En iyisi konuyla ilgili şimdilik sessiz kalmayı tercih eden Samsung'un resmi bir açıklama yapmasını beklemek olacak.

Tüm konu: Samsung: Omnia gitti, rakamlar geldi!

Resimlerle: Yüzde yüz Çin malı Sumsang Omnia...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce sebep ne olabilir?