Samsung, önceliği artık WP7'ye verecek!

CHIP Online
20-11-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İşte bunu kimse beklemiyordu: Cep devinden herkesi şaşırtan, Google'ı üzen radikal karar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... -verecek_23608.html

Resimlerle: A'dan Z'ye Windows Phone 7

Dünyanın en büyük cep telefonu üreticilerinden Samsung, artık Android'den çok Windows Phone 7'ye odaklanacağını açıkladı. Bu karar, özellikle ortada Galaxy S gibi büyük bir başarı varken ve Google'la iş birliği söz konusuyken herkesi şaşırttı.

Tayland Samsung Electronics telekomünikasyon bölümü mobil pazarlama müdürü Sitthichoke Nopchinabutr, Samsung'un gelişim olanaklarını Windows Phone 7'de gördüklerini söyledi ve ekledi:

"Önümüzdeki sene Android, Windows ve Bada işletim sistemlerini kullanan 15-20 yeni cep telefonu tanıtacağız. Telefonların yarısı Windows işletim sistemi, dörtte biri Android ve yirmide biri Bada kullanacak."

asiaone.com'dan gelen bu haberler, Samsung Galaxy S'in kullanıcı kitlesi düşünüldüğünde gerçekten şaşırtıcı. Dünyanın iki numaralı cep telefonu üreticisinin bu kararı, Microsoft için büyük bir başarı anlamına geliyor.

Microsoft, WP7 cihazlarında üçüncü parti üreticilere bağlı olarak çalışıyor. Samsung'un WP7'ye verdiği bu öncelik ve destekle yakın gelecekte kaliteli yeni cep telefonlarının piyasaya sunulmasını bekleyebiliriz.

Tüm konu: Samsung, önceliği artık WP7'ye verecek!

İzleyin: Hangisi daha çabuk pişer?

Resimlerle: A'dan Z'ye Windows Phone 7

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Samsung WP7'ye öncelik vermekle doğru mu yapıyor?

mapavrili
20-11-2010, 23:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj

Ben şahsen wp 7 li bir cihazım olsun isterdim,bence gayet olumlu bir karar almış..

Nickotin
21-11-2010, 12:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
290 mesaj

Bindiği dalı kesermi hiç sadece andorid için üreteceği telefon sayısını azaltmış bence WP7 ve bada içinde aynı şeyi yapmalı böylece telefona yazılım desteği konusunda daha iyi yerlere gelirler...
galaxy s için bildiğim kadarıyla hala samsung kies üzerinden 2.2 froyo güncellemesinin verilmesi bekleniyor ben odin ile 2.2 yaptım ama ne gerek var buna desteğini hemen ver...
Bu arada seneye glaxy s'in varisi olarak ya çok daha iyi telefon yaparlarsa ne ala yoksa seneye samsung'un üreteceği google telefonu daha çok satar  kimse telefonun tipine bakmaz google'ın telefonu olduğu için peynir ekmek gibi satılır neticede andorid'in en yeni sürümü ilk bu telefona gelicek...

Fattur
21-11-2010, 21:49   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Adamlar doğru yapmış. Bada'yı tamamen kaldırmamışlar. Android'e doydu artık piyasa winmo ise yarışılabilnecek yeni kulvar gibi duruyor. Bi arkadaş orada yorumlarda winmo ya laf atmış

yazılımsal bir sorun oluştuğu zaman tamir ededn telefoncu yok denecek kadar az
Gibisinden. Bu nitelikli elaman azlığından kaynaklanan birşey ve oraya yazdıklarının neredeyse çoğu yanlış bilgiler tamamen fanlık ve nefret eseri yazmış. Yiğidi öldür ama hakkını yeme yani..