bugün samsung r 580 i5 430 m modelinden aldım çok güzel şık bi pc fakat dvd içindeki dosyaları pcye kopyalarken haddinden yavaş gittin verdim vatan computer değiştirdiler aynı gün içerisnde oldu için fakat yeni aynı durum samsungların genelindemi var yoksa bi arızamıdır teknik servise göndermem gerekirmi şimdiden tşkr..
samsung r580 i5 dvd kopyalana sorunu lütfn yardım
kopyaladığın dvd'ye de bağlı içinde toplamı 4 gb olan küçük küçük binlerce dosya varsa yavaş kopyalar.4 gb tek dosya varsa daha hızlı kopyalar.
Bu sadece dvd'de değil diğer medyalarda da aynıdır
kopyalama yaparken speed mod kullanın ayrıca samsungların dvd roomları sarsıntının pcye zarar vermemesi için hız olarak kısıtlanmıştır R522 kullanıyorum speed mod seçince hızlanıyor speed mod için Fn + f8 tuşlarını kullanın dvd room hızının kısıtlanmasını kaldırmak için program var ancak ben kullanmadığım için birşey söylemem yanlış olur.
bi şey daha var beende pes 2010 dvd si var içinde bir kaç fiilmde var ama dvd biraz çizik samsung takınca okuyo fakat içindekileri masaüstüne kopyalamıyo takılıyo ama başka bi laptopa takıyom içindekileri kopyalıyo buda dvd room hızının kısıtlamasından olabilirmi. Win 7/ windows xp dönüştürsem bu hız kısıtlaması çözülürmü kafama takıldı :S
Bu sorun Samsung'un DVD yazıcısından kaynaklanmıyor bence.
Sizin CD ya da DVD'den kaynaklanıyor.Çizik olmayan sağlam CD'lerle deneyin birde.
Sadece bunu için Windows 7'den XP'ye geçmek çok mantıksız. Orijinal Windows 7'nin değerini bilin.