Samsung, reklamında Apple'dan güç aldı!

CHIP Online
17-12-2011, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Galaxy Tab yasağının kalktığı Avustralya'da Apple'a öyle bir reklamla cevap verdi ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... guc-aldi_30914.html


Resimlerle: 15 Galaxy telefonu ve alternatifleri...

Apple'ın Galaxy Tab'i yasaklatma çabalarını medyanın ilgisini çekmek üzere kullanmaya kararlı olan Samsung, Sydney Morning Herald'da yer alan yeni reklamında Galaxy Tab'i "Apple'ın durdurmak istediği tablet" cümlesiyle tanımladı.

Samsung, Apple tarafından iPad'i "tıpatıp kopyalamak" gerekçesiyle mahkemeye taşınmıştı. Apple, Galaxy Tab 10.1'in Avustralya'daki satışını geçici olarak durdurmayı başarmıştı. Ancak bu yasak geçen hafta kalktı ve cihazın bu hafta Avustralya mağazalarına gelmesi bekleniyor.

Bir Avustralya gazetesine açıklamada bulunan bir Samsung yetkilisi, Apple'ın Samsung'a açtığı davaların sadece reklam açısından değil şirketin adının ünlenmesine de yol açtığını söyledi.

Tüm konu: Samsung, reklamında Apple'dan güç aldı!

İzleyin: Tabletleri yere atarak test ettiler!

Resimlerle: 15 Galaxy telefonu ve alternatifleri...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Apple'ın yaptıkları sonunda kendisini mi buldu?

erkan1994
17-12-2011, 17:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

EVET YANİ ÖYLE OLMASINI UMUYORUM BUNUN BEN ŞAHSEN KENDİ GÖRÜŞÜM BU ŞEKİLDE KİMSEDE LAF  MAF ATMASIN BANA BU NAYLONCU APPLE BU SÖZLERİMDEN DOLAYI APPLEDA DOLANDIRMAK DOLANDIRICILIK YANİ HIRSIZLIK HERŞEY DÖNÜYOR ŞAHSEN.BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM VE DÜŞÜNÜYORUM BİLİYORUM DA ARTIK KENDİM ÇÜNKÜ APPLE ÜRÜNÜNLERİNDEN MACBOOK PRO KULLANIYORUM HALEN VE ÇOK KÖTÜ BİR ÜRÜN MAL VE İADE FALAN DA EDEMEDİM ŞU ZAMANA KADAR  O YÜZDEN BU KAVGAM O YÜZDEN BU APPLE A ŞEREFSİZ DİYEBİLİYORUM BEN.