Merhaba arkadaşlar yukarıdaki bahsi geçen marka ve model monitörü aldım ama hevesim kursağımda kaldı kurcalamadığım ayar kalmadı ama bir türlü şu meşhur dikine çizgileri yok edemedim özellikle beyaz ve açık renk zeminerde dikkatli bakınca bariz belli oluyorlar bunların olması normalmi yani led monitörün çalışma mantığını bilmiyorum ama led tvye bağladığımda bile bu kadar belli olmuyor varmı teknik bir bilgisi olan bu konuda bağlantı şeklim hdmı kablo ile ve kablo da hama marka dandik değil yani teşekkürler şimdiden
samsung s22a sa350h led monitör dikey çizgiler
Bende aynısından almak isityorum. Aldığın yer ile bir konuş derim benim de teknik bilgim yok bu konuda.
Hocam aldığın zaman buradan haberleşiriz vatan bilgisayardan almıştım telefon açıp götüreceğim yazarım sana sonucu eğer böyle bunlar gibi bir cevap gelirse pişman oldum şimdiden 106 ekran led tvye bağlıyorum hiç öyle bir sorun çıkmadı hemde aynı kablo aynı ekran kartı ile bakalım ne olacak
Tamam bende indirim gelince alacağım zaten yazarım buraya aldığım zaman.
monitörde hiç bir sorun yok dediler.Teşhirdeki ürünede baktım aynı model aynı karta bağlattım aynı görüntü demekki bu monitörler böyle çıkıyor yapacak bi şey yok artık bu eskiyince 3d monitör alırız tabi o zamana neler çıkar:))
Vatanda baktım bitmiş. Geri toplatıyor olmasınlar :D
Valla hocam artık yapacak bir şey yok bu gün zaten m.hiz.lerindeki kadınla tartıştım ben farklı bir monitörle değiştirmek istiyorum dedim kadın bana kutudaki üst köpük yok diye alamam bunu geri demezmi bende artık verdim veriştirdim bu güne kdar toplasan 10000 lirayı geçen alışverişim var dandik bir köpük için işi zora sokuyorsun dedim çektim geldim bi dahada vatan matan hak getire giderim kazık yerim ama geri götürdüğümde itiraz etmeyecek adamlardan alırım ne alıyosam
Bende aynı monitörü aldım kurcalamadığım ayar kalmadı keşkem bu yazıyı daha önce görseymişim. Çizgiler çok bariz farkediliyor.
İade için yolladım bakalım ne olacak.
Geri iade aldılar sorun çıkarmadan.
Arkadaşlar sanırım marka ile alakası yok bende AOC e2262wh led monitör aldım ekranın ortasında bir çizgi çıktı çorap söküğü gibi, ilk taktığımda yokdu aslında bi 15-20 dk sonra kendiliinden çıkıverdi, yeni aldım hepsiburada.com dan yarın müşteri hizmetlerine durumu anlatıcam umarım kıllık yapmazlar. keşke kolay yoldan bir çözümü olsa tekrar kargo vs işler ile uğraşmak istemiyorum ya.
Nette biraz araştırdım sanırım buna ölü piksel diyolar tam olarak bilmiyorum okumak gerek ama farklı versiyonları var, bazıları tek nokta şeklinde sönüyo bazıları da boydan boya bir sıra sönüyor veya az yanıyor işlevini yapamıyor. Yeni teknolojiler iyi oluyoda bide böyle kolayca bozulmasalar.