merhaba arkadaşlar. son 1 aydır falan telde şarj sorunu yaşıyorum şöyle ki fullediğim şarj en fazla 12 saat bile gitmiyor. 4 ay önce aldığımda teli dolu dolu 24 saat dayanıyordu hatta daha bile fazlası. gittikçe daha fazla batarya kullanımı yapmaya başladı. daha gece fulledim bataryayı saat 12 gibi. müzik falan dinlenmedi konuşulmadı. şimdi bir kalktım kapanmış tel batarya sıfırlanmış. teldeki uygulamalardan dolayımı böyle yoksa servislik bir sorun mu vardır? yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung s4 şarj sorunu...
Samsung u aradım ,Şikayetvar.com a da yazdım. 444 lü hatlardaki müşteri temsilcisine şunu söyledim,satış elemanlarınız ilgili,müşteri temsilcileriniz ilgili ve üslubu iyi biliyor.Ben mağdur olduğum için gittiğim yerde asıl ilgiyi görmeliyim.Bana telefonu yedekleyin gelin,2-20 gün sürer,biz sizi ararız gibi cümleler ile karşılayamaz dedim.hangi çağda yaşıyoruz,bizi sizi ararız cümlesimi kaldı dedim.
tlf. yedekleme için prosedür böyle diyor,ama bunu bana anlatan yok ki,şu şu sebeplerden dolayı tlf. yedeklemelerini biz yapamıyoruz dese anlardım.
ağzından zar zor laf aldım.
hayır zaten 1 haftadır burnumdan geldi,aptal bir pil yüzünden dünya kaybım oldu. gidip orjinal pil satın alsam daha iyi.
bütün tlf.numu sildirmekten daha iyidir,ayrıca ben yedeklemeyi bilmiyor olabilir.
salak bir pil için bu eziyetleri çekmek zorunda değilim.
Allah kimseyi servise düşürmesin,verecekleri pile lanet olsun diyorum..
bence yazılımsal bir sıkıntı olabilir fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedin mi?