arkadaslar samsung sgh d500 diye yenı bı modelı var acaba burya geldımı satılıyomu bi bilgisi olan varsa yardımmmmmm
samsung sgh d500 geldımı????
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Önümüzdeki hafta çıkıyor spotları var piyasada 900ytl garantilisi 1100ytl civarında filan ama hiç tavsiyem değildir. Symbıan yok (işletim sistemi)gerçi samsung un yeni çıkan telefonlarının hiç birinde symbıan yok sadece görüntü kalitesi iyi olduğunu duydum oyunlarda filan iyimiş ama bu paraya çok daha güzel telefonlar var. (Ör.Nokia 6260-7610-6170 vb)
bende ztn 7610 var onu satıp samsung alıcam yanı sen kotumu dıyosun o telefon ıcıın ben baktım ozelllıkleerıne ıyı abı bence gayet
samsung sgh d500 Symbıan yok senin şu ana kullandığın telefon Symbıan lı neden bu teli tercih ettiğini anlamadım samsung sgh d500 görüntü olarak çok iyi ama içerik olarak senin kullandığın tel harika
Vallaha benim peder'de var Samsung SGH D 410.Süper telefon.7610 filan 65.536 renk Samsung 262.144 renk sen düşün.Bu Türkiye'de ilk.Symbian olmayabilir ama görünüm ,özellikler filan süper kesinlike Samsung tavsiye ederim
Samsung D500 garantili fiyatı 800YTL civarı.
dan bakabilirsin.
Ayrıca şiddetle tavsiye ederim.7610 u falan geç.Nokia'nın göz boyamasası.
Symbianında bir önemi yok zaten artık microsoft smartphone kullanılıyo telefonlarda.
Ayrıca bu telefon çok iyi.96 mb her türlü ihtiyacını karşılar.sonuçta bir telefonsur.
Düşünmeden alabilirsin tabi paran varsa.
Kolay Gelsin..
Arkadaslar, telefonlar hakkinda konusuyoruz iyi guzel ama sanirim pek anlayamadiginiz bir konu var. O da Symbian isletim sisteminin onemi. Bu isletim sistemi uzerine en kolay ve en ucuz yazilim gelistirilebilen bir isletim sistemi olmasindan dolayi, cep telefonlari icin yazilim gelistiren tum 3. parti sirketlerin gozdesi halinde. Microsoft SmartPhone 2003'de kullaniliyor fakat Symbian cig gibi buyuyor ve zaten ortalikta cok fala Microsoft SP kullanan telefon da yok gibi. Bu yilin 2. yarisinda Symbian v9 geliyor ve dehset yeteneklere sahip. Bu sozu gecen "Symbian'in da onemi yok zaten" lafi oldukca sacma, en hizli gelistirilen ve en genis multimedia ya imkan veren isletim sistemini boyle "gereksiz" seklinde nitelendirmekte yanlis ayrica.
Ben su anda Samsung SGH-D500 kullaniyorum. Evet telefonun isletim sistemi Symbian degil ama diger ozellikleri ve ekran kalitesi gercekten basarili. 60 dakika kesintisiz video cekiyor. 1280 x 1024 mukemmel fotograflar cekiyor. 1,3 piksel guzel bir sekilde entegre edilmis. Bluetooth, USB, MMS vs acisindan zengin. Ama Symbian kullanmamasi cok buyuk bir dezavantaj bence.
Bir ya da bir bucuk aya kadar Samsung'un ilk Symbian destekli telefonu olan SGH-D710'u piyasaya cikacak. Eger bir Symbian kullanan bir Samsung telefon almak isterseniz bu telefonu da bekleyebilirsiniz.
Heh be ilkay kardeşim bende onu anlatmaya çalışıyorum ama yinede karar onların ben zaten samsung kötü demedim renk klitesi kamera özellikleri olarak iyi ama symbian yok yani bu zamanda yeni bi telefon alırken bütçende yeterlise symbianı göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum.
Evet symbian yetenekli.Hızla da büyüyor fakat şu anda symbianın telefonlarda çok da önemli bir katkısı yok bana kalırsa.
Sanirim senin beklentilerin oldukca yuksek. Cunku Symbian v9, Bluetooth Stereo kulakliklari destekliyor, USB Mass Storage'a, gelismis 3D'ye, Intel islemci kullanimina ve bunun yaninda ARM islemci kullanimina (yani bir telefonda hem grafik hemde isletim sistemi icin ayri iki islemciye), gelismis oyunlar ve ayri cozunurlukteki 2 farkli ekrana, MPEG ve OMA DRM formatlarina, GSM sebeklerinin telefonuna uzaktan erisimine ve yardimina ve Imap e-posta destegiyle senkronizasyona izin veriyor. Tum bunlarin uzerine bir de telefonun kendi ozelliklerini katarsak, oldukca basarili telefonlara sahip oluyoruz demek.
Simdi benim merak ettigim su: senin bir telefondan daha ne gibi bir beklentin olabilir ki ?
Ya bende D500 almayı düşünüyorum ama bu symbian olayını tam anlıyamadım nedir telefonda neden gereklidir yada biz onu kullanımda nasıl anlıyacağız biraz daha açarsanız memnun olurum, teşekkürler
Symbian dediğimiz olay nasıl bilgisayarlarda işletim sitemi varsa (windows linux vb) cep telefonlarındada kullanılan bir işletim sistemidir. Bununla aynı bilgisayarda yaptığımız gibi programlar filan yükleyip bazı uygulamaları (mp3 dinlemek resimleri işlemek gibi) yapabiliyoruz açıkçası aldığın telefonda bulunmayan nimetlerdende yararlana biliyosun telefonu geliştirebiliyosun.
Arkadaşlar ben de samsung sgh d500 almayı düşünüyorum haftaya. özelliklerini çok araştırdım. bence şu anda piyasadaki en iyi tel.
"Samsung’un D500 modeli cep telefonu Cannes’da yapılan 3GSM World Congress’te GSM Birliği tarafından 2005 yılının en iyi cep telefonu seçildi." http://www.samsung.com/TR/PressC ... 0301_0000101164.htm
sanırım bu haberde beni doğruluyor. 
Bende baştan beri cep telefonunda samsung un ne kadar sağlam ve uzun ömürlü bir telefon olduğunu söylüyorum birde yarım saatten fazla video kaydetmeside cabası olmuş benimde kararım samsung D500...
piyasada su anda en ucuz www.ucuzmagaza.com da bulabiklirsiniz d500 u peşin odemede 777 ytl ye geliyor