arkadaşlar pcyi hallettim şimdi geldi sıra telefona öyle geziniyordum avea kampanyası ile gördüm bu telefonu nasıl bir telefondur kullananlar varsa bir yardımcı olabilir mi ? 1200 dk. hediye + 3G paketi ile maximuma 12 taksit 299TL uygun gibi de geldi almak aklma yattı ama biraz bilgi sahibi olmaz istiyorum şimdiden teşekkür ederim ...
Samsung U800
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
hmmm o kötüymüş yaa turkcellde 3Gden nete bağlanıyoruz biz :/ yurtdışına çıkınca oranın hattı takıyoruz sormak lazım aveadan başka kullanılmıoyrsa kötü bilgi için teşekkür ederim ...
Yıllanmış Üye
913 mesaj
turkcellden 3120 c al çok güzel telefon ben kullanıyorum
OP Üye
50 mesaj
avea bayilerinde satılan telefonları aldığınız zaman sim kırıyorlar ve aveadan başka hat kullanamıyorsunuz bilgilendirmek istedim aveanın pazarlama taktiğ
bugün gittim sordum bütün hatları çalıştıyormuş yani almak isteyenlere duyrulur bugun telede baktım gayet güzel almayı düşünüyorm bütçeyi topladıktan sonra ;)
OP Üye
50 mesaj
telefonu aldım tüm hatları çalıştırıyor 3G hattını aldıgı yerde nete girerseniz mükemmel hızlı zarif ince şarjı süper usbden şarj olabliyor tamamıyle yeterli güzel bir telefon :)
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
Telefondan memnun musunuz?
OP Üye
50 mesaj
walla şuanda tek sorunum kendimi bildim bileli nokia kullanıyordum tek sorun msj yazmada onada alışınca gayet memnunum modem olarak kullandıgında 3G hattı alanı içindeysen gayet hızı baglanıyor fiyatı ve kampanyaya göre gayet uygun ve iyi bir tel ...