Samsung WB250F yakında Türkiye'de satışta!

CHIP Online
22-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çeken kamerası, Türkiye'de satışa sunuluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -satista_39305.html

Samsung Electronics, geliştirilmiş teknolojik özellikleriyle donattığı yeni smart fotoğraf makinesi WB250F'yi Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturuyor. WB250F, yüksek optik performansı gelişmiş bağlantı özellikleriyle bir araya getiriyor. Yeni Samsung WB250F; 899 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketiciye sunuluyor.


Yenilikçi özellikleriyle geliştirilen WB250F ile tanışın


WB uzun mesafeli zum serisinin yeni, gözde fotoğraf makinesi kullanıcıya şık ve klasik tasarımlı bir fotoğraf makinesiyle, üstün kalitede fotoğrafları zahmetsiz bir şekilde çekme olanağı sunuyor. WB250F'nin (ve WB200F'nin) optik performansı sayesinde 18 kata kadar optik zum yapılabiliyor ve 14.2 Megapiksel BSI CMOS (WB250F) veya CCD (WB200F) sensör ve 24mm geniş açı lens ile olağanüstü fotoğraflar kolayca çekilebiliyor. Klasik bir tasarıma sahip olan WB250F, dokunmatik LCD ekran ve beş yönlü navigasyon tuşlarından oluşan hibrid bir dokunmatik arayüz içeriyor. Bu sayede kullanıcılar, cihazı kendi tercihlerine göre kontrol edebiliyor. Cihazdan en iyi şekilde faydalanmak isteyen kullanıcılar, tam manuel mod seçeneğini tercih ederek fotoğraf makinesinin tüm ayarlarını yönetebiliyor.


En İyi Yüz gibi en doğru fotoğrafı çekmeyi kolaylaştıran özellikler, WB250F'de sunuluyor. Bu özellik sayesinde, grup fotoğraflarında çekilen bir dizi fotoğraf içerisinden herkesin en iyi yüz ifadesi otomatik olarak tercih ediliyor ve böylelikle fotoğrafta herkesin en iyi şekilde görünmesi sağlanıyor. Ayrıca SMART Mode ve Hareketli Fotoğraf özellikleri kullanıcıya profesyonel kalite ve yaratıcılık standartlarında çalışma olanağı sağlıyor.

Tüm Konu: Samsung WB250F yakında Türkiye'de satışta!

Kaynak: www.chip.com.tr