Arkadaşlar Benim Monitörde Garip Bir Sorun Var Her Zaman Titremiyor ama Mesela windows media player i açınca müzik dinlerken tam ekran yapınca albüm kapagını şeçiyorum ve tam ekran yapıyorum altta yeşil ve hafif siyahlık olan yer dalgalanmaya başlıyor titriyor resmen sonra masasüstüne geliyorum ve siyah bir ekran koruyucu yapıyorum titreme olmuyor laptop bağladım ondada oldu ama laptop un kendi ekranınnda olmuyor dediğim dalgalanma tek media playerda olsa kafama takmıcam mesela dvx bir film 700 mb izlerken ekran da alt kısımda görüntüsü kötü bir sahne geldiğinde hafif titreme olur ya o sahnede durdurunca o kötü olan yer titremeye başlıyor ama düzgün olan yerde durdurunca titremiyor laptopda o sahne titriyor ama durdurunca titreme kesiliyor 1080p filmde yaklasık 16 gb onda hiç bir sorun olmuyor görüntü güzel oldugu için hiç titreme yok ne sorun oldugunu anlamadım valla monitörün ekranında sorun olsa heryerde titremezmi ama neden laptopda veya başka ekranda titremeyen yerler benim monitörümde titriyor codec ekran kartı sürücüsü format herşeyi yaptım elektrik hattı topraklı ama ben başka yerdende 3 lü çekip denedim aynı sizce sorun neden olabilir kafayı yicem yakında monitör led ekran samsung xl2370 yardımcı olursanız çok sevinirim :'( bide mesela NBA 2K11 İ yükedim ilk girişte takım logolarının gözüktüğü yerin 2 yanındada titrme oluyor ordada gri yeşil karısık renk var :Danlamadım gitti :(