sanal bellek en düşük değeri çok küçük ne demek bileneniz varmı..
sanal bellek en düşük değeri çok küçük ne demek
sanal bellek dmek ram yetmediği zaman windows geçici olrak harddiskin biir böşümünü ram olarak kullanır. ama bu zayıf yavaştır. bu değer 384 mb ile 4096 mb arasında olur. bilgisayarım kısmından özelliklerden gelişmiş özellikler kısmından ayarlanıyor.
buyuk ihtimal sende 512 mb ram var veya daha düşük bu yuzden bu hatayı alıyorsun. rami 4o96 yap. yada en iisi ram ekle makinaya.
Bilgisayarım>sağ tus özellikler>gelişmiş>performanstan ayarlar>gelişmiş kısmına gir ortadakı sayıları 1024-2048 olarak değiştir.
teşekkür ederim kardeş.. dediğin gibi ram ım 512.. ben şimdi ramımı 1 gb ye mi çıkartıyım.. yoksa 1 gb daha mı ram ekleyim..
1024 ve 2048 yaptım.. uyarı vermiyo artık.. teşekkür ederim
Merhabalar Arkadaşlar...
Pentium 1.60 GHz
589 Mhz
480 of MB Ram ve 32 Mb Ekran Kartı olmakla birlikte Pc'imde sadece NFS Undergraun2 oyunu yüklü. Son zamanlarda Sanal Bellek Değeri En Düşük Seviyede diye bir uyarı geliyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Ben Ram diye düşünüyorum ama birde size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. SuskunPrens53@hotmail.com adresine bir mail yada buraya bir cevap yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.