Merhaba;
Elimdeki programı veya oyunu bilgisayara kopyaladım ancak CD olmadan çalıştırmıyor. Bunun için hangi programı kurmam gerekiyor ve bu programı nerden alabilirim.
Sanal CD;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.virtual cdrom programının yükle işini görecek
nero ( cd yazma programı ) da bu işi yapıyor.ilk önce nero 6.x için nero start da nero image gibi bi şey olacak ona tıkla ve kur sana kaç tane sanal sürücün yapmak istediğini soracak bi tane de aç gözlülüğün alemi yok next next ıvır zıvır eğer işlemi doğru yaptıysan bir CDROM un olduğunu göreceksin ( H: gibi ) bu sanal oluyo.Daha sonra image ni almak istediğin CD tak gene NERO Startı başlat en altına okumsu bi şeye tıkladığın zaman bir ek mönü geliyo orada copy yazan bi şey var tıkla ona source kımında image ini alacağın cd yi destination(browse da olabilir) hardiskinde kopyalayacağın yeri gösteriyorsun next ve bekle image oluştuğu zaman üstüne çift tıkla sanal sürücüne yüklendiğini göreceksin.Virtual CD de de izleyecegin adımlar hemen hemen aynı mantık aynı firmalar farklı bilmem anlatabildim mi?
bende Neroda var Clone Cd de ama Clone Cd daha kolay ve basit ben onu tavsiye ederim önce kuruyorsun cloene cdyi ve systen tray iconundan kaçtane sanal cd istiyorsan seçiyorsun istsdiğin cdyi cd-roma takıp okutuyorsun bilgisayarım içinden Virtual Clone Drive sağbasıp yerleştir diyorsun okadar. İYİ OYUNLAR
Virtual CD
Clone CD İşini görür
Ben Vİrtual CD kullanıyorum. Çok memnunum. Özellikle Virtual Cd 6 versiyonunu tavsiye ederim. Her oyunun problemsiz sanal cd sini alıyor ve oynatıyor. İyi eğlenceler....
Clone CD 4.2.0.2 versionuna sahibim ve bu versiyonda sanal cd oluşturulabiliyor.Tek yapmanız gereken clone cd ile cd'yi okutup,Virtual CD ile image dosyasını açmak.geri kalanını o halleder.