Sorun üste çözümünü ben bulamadım bir çok yöntem denedim olmuyor.
Windows 8 sanal işletim sistemi olarak kurulamıyor. çok fazla donanım vermeme rağmen olmuyor.
hocam win8 64 biti wmware 7 de kurulamıyor denedim ama oracle de kuruldu çalışıyo..yinede kurcam diyorsan acronis true image home diye bi backup programı var onunla sistemin back up ını al sonra üzerine windowstayken daemon toolsla setupa tıkla kur al sana win 8..ama çok program uyumsuzluğu var bence sen bekle tam sürümü çıksın o zaman tamamen kurarsın win8 çok güzek ama bi okadar karışık ama win 7 ile aynı sistyem gereksinimleri var tavsiye edilir bence
Üzerine kurmayı deneyecem bunun için hali hazırda bir windows 7 sanal sürücüm var onu kullanıcam ama benim isteğim windows 8 zi sanal makina olarak kurup bi gezinmek bilgisayrınızın hız testi yapılıyor reset atabilir diyor ve ordan ileri gitmiyor. restart ta takılıp kalıyor 1 saat beklettim yok orda bişi var ileri gitmiyor.
vmware 8 kuruluyor.Çok genel bir isim vermişsin proje ismi değilde uyugulama ismi versen daha iyi olur örnek windows yerine Windows 8 developer gibivmware proje ismi ve tek bir geliştirmesi yok. tıkladığım her link ayrı downloadlar yaptırıyor.
Son Düzenleme: mustafa2116 ~ 10 Ocak 2012 12:10
VMware 8''le dene kurulacaktır...