VMware çalışmıyor vritual pc 'de çalışmıyor.. win7 için buprogramların işlevselliğinde alternatif bir program yok mu ? ya da buprogramları nasıl çalıştıracam ?
Sanal işletim sistemi programı
Demin onu indiriyordum ama acayip uzantıda bir dosya indi..dmg uzantısında.Bir link verebilirmisin ?
dmg sanırım mac için imaj dosyası yanlış indirmişsin
işte link bu arada ben 64 bit win7 kullanıyorum virtualbox programı da vmware de çalışıyor başka bir sorun olsa gerek eğer sistemin iyise ve işlemci sanallaştırma teknolojisini destekliyorsa virtual pc'nin win 7 için modifiye edilimiş hali olan xp mode özelliğine bir göz atmanı tavsiye ederim aşağıdaki linkte xp mode hakkında tatmin edici kurulumla ilgili bilgi var eğer sistemin destekliyorsa bir bakın
virtualbox kurulumu için ise aşağıdaki linke bak kurulumu hakkında yeterli bilgi vermiş.Birde virtual box kurarsan eğer sanal işletim sistemi ve ana işletim sistemi arasındaki geçiş sağ ctrl tuşuydu hatırlatiyim ilk kurduğumda bulmak için baya bir kombinasyon denemiş sinir olmuştum ondan söylim dedim
Arkadaşım çok teşekür ederim bu çalıştı.Ama ctrl sağ derken :D sıyıracam burda ya.nasıl geçiş yapıyoruz.Birde içinde xp yokmu bunun wware deki gibi.Ben şimdi iso'dan yüklüyorum ama içinde sistemler yok galiba ?
virtual box ın içinde xp ya da başka işletim sistemi yok..
virtual box u kurarsınız, iso , nrg .... uzantılı işletim sisteminizi virtual box da başlatıp kullanabilirsiniz...
virtualbox ile windows 7 de dosya paylasimi nasil oluyor xp de rahat oluyor ama win 7 ve vistada nasil oluyor?