sanalortam da aşka inanırmısınız.ben dalga geçerdim eskiden . ama şimdi bende bir sanal aşığım ve bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum . sizinde başınızdan böyle birşey geçtimi ?
sanal ortamdaki sevgili
- 1
- 2
adı üzerinde sanal yani gerçekle herahngi bir alakası yok sanal aşkını sende sanal olarak unut bence
Zor olacak bir ilişkinin başlangıcını atmak üzere olabilrsiniz... Size tavsiyem fazla kaptırmayın...
Sanal aşk için genelde olumsuz düşünülür, sonuçta pek çok negatif yanı vardır ve sonunda mutsuzluk kaçınılmaz gibidir istisnalar dışında. Sanal ilişki adı üzerinde sanaldır, bir kere gerçek hayata kaydırılması gerekir, ondan sonra bir ilişkiden söz edilebilir, birbirlerini görmeden (yüzyüze) sevgiliyim diye geçinenleri bir türlü anlayamıyorum, öyle saçma ki, kendilerini kandırıyorlar aslında. İnsan sevdiğini yanında görmek, ona dokunmak, bilimum tebessümünü, mimiklerini yakından görmek ister. Ama sanal ortamdayken bunların hiçbirini göremezsiniz, aranızdaki tek araç internettir, yazı dilinizdir. Böyle bir ilişkiye mümkünse hiç başlanmamalı; zira sonunda üzülen bir taraf oluyor genelde. Etrafında aradığını bulamayan insanların daha çok bu yola başvurduğu bir gerçek; elbette gerçek hayatta kızlarla tanışma konusunda sorunlar yaşayan insanlar da, kendine güveni olmayan insanlar da (belki bu iki grup insanı aynı potada değerlendirebiliriz de) bu yola başvurabiliyor, ne de olsa sanal ortamdan çekinelecek bir şey yok, oturduğunuz yerden yazışıyor ya da konuşuyorsunuz hepsi bu. Ve maalesef genelde bu ilişkiler gerçek hayata taşınmaya çalışıldığında bitiyor, iki taraftan biri anlıyor ki bu yazıştığı romantik sevgili, aslında aradığı gibi biri değil, sadece yazı dili güzel ve öyle iyi anlaşıyoruz, oysa gerçekte hiçbir uyumumuz yok gibi diye bile düşünebilir.
Kısacası günümüzde moda olan sanal ilişkilerin gözümde pek bir kıymeti yok, istisnalar dışında da bir şansı yok diyorum, nokta.
Gercek hayata gecirirsen, mutlu olma sansinda var. Türkiyeden bir arkadasimin kardesi, chat sirasinda tanistigi bir Alman ile evlendi. :)
sanal ortamdaki sevgilinin gerçek hayatta bazı sorunları vardır insan ilişkileri bozuktur yada vardır işte kafasında bişeyler. akıllı biriyse sanal ortamdaki biriyle uğraşmaz. uğraşsa bile o anlık bi duygusallıktandır sanal olduğu için karşı tarafı kafasında mükemmel biri olarak ister istemez canlandırmıştır.. eğer her şey iyi gitmeye başlamışsa ve fiziksel olarak sanal da olsa birbirlerini görmüşlerse ve sonuç iyiyse vakit geçirmeden herşey iyi yönde ilerlerken en iyisi yanına gitmektir.... yoksa her gün sanal ortamda duygusal takılmak bıktırır insanı işin suyu çıkar. böyle olunca da sanal ortamda pc veya tel. her ne ise kapandığı an çiftler başkalarına bakar emin olun. hehe
Arkdaşım Sanal gerçek Hiç far etmez sonucunda hepsi aşk dermanı İÇKİDEN geçer ben denedim
o anlık geçer.....hamza123aşk dermanı İÇKİDEN geçer
sonra nolacak? yine herşey aynı..
psikolojik çöküntü yetmiyor gibi artı bünyeye verdiğin zarar yanına kar kalır

hamza 123 gerçekten geçiyormu yoksa jeonun dediği gibimi oluyor?
tabi işin makara kısmı yoqsa içkiden hiç geçermierkanchamza 123 gerçekten geçiyormu yoksa jeonun dediği gibimi oluyor?

Bence kendını iyice kaptırmadan o sevdadan vazgeç yoksa bır hiç için çabaladıgını çok geç farkedersın.
hocam bence ya bitir yada buluş konuş tanış gez vs.
UNUT AYNENbenersinceunut..................

arkadaşlar soylemesı kolay ama bunu yapmak gerçekten zordur. Ama bende sana unut dıcem.
BEN ÇOK İYİ BİLİRİM MAKARA BİR YANA SANA YEMİN MÜSLÜM GÜRSES VE SİGARAYA DÖNMÜŞTÜ HAYATIM AMA YENİSİNİ BULUNCA DÜZELDİM SEN ANLDIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ
geçende ailesiyle tanıştırdı beni msn de heyecandan elim ayağim titredi . annesi elini uzatıp öp annenin elini bakim didi bana
resmen görücüye çıktım yaw . galiba seneye almanyaya ithal damat olcam
beni asıl düşündüren msn de ki sevgilim değil skyp deki sevgilim . o bu durumdan haberdar olursa vay benim halime
Sayin arkadaslar ve sayin pompei,
ne demisler, öfkelendigin zaman oturuyorsan kalk, ayakta isen otur...
Ben su an bunu yapmakla mükellefimdir..
Kimseyi kirmak istemem....
Saygilar...
kuzum bu konuyu açtığında sorununu seni adamdan sayıp ciddiyetle ele almıştım, ama bu mesajından sonra pek öyle düşünmüyorum artık, kusura bakma...Pompeigeçende ailesiyle tanıştırdı beni msn deheyecandan elim ayağim titredi . annesi elini uzatıp öp annenin elini bakim didi bana
resmen görücüye çıktım yaw . galiba seneye almanyaya ithal damat olcam
beni asıl düşündüren msn de ki sevgilim değil skyp deki sevgilim . o bu durumdan haberdar olursa vay benim halime
aynen bende ciddi bir şey zannettim işi ama sen aşkı daha görmemişsin çekenler bilir demi arkdaşlar.
ya arkadaşlar pombei den ciddi bişi beklenmezki o heryerde olduğu gibi çıkıntılardan insan gibi bişi söylesen onun hakkında saçma sapan şeyler çıkarır
saymex . bir atasözü vardır. bilirmisin . it ürür kervan yürür .ben çok severim bu atasözünü !
çok sevdiğin bellii her yerde kullanıyorsun çok marifetmiş gibi..Pompeisaymex . bir atasözü vardır. bilirmisin . it ürür kervan yürür .ben çok severim bu atasözünü !
Pompeiannesi elini uzatıp öp annenin elini bakim didi bana
Pompeibeni asıl düşündüren msn de ki sevgilim değil skyp deki
elvis kardeş ; inanmayacaksın ama ilk defa aynı şekilde düşünüyoruz...elvis32kuzum bu konuyu açtığında sorununu seni adamdan sayıp ciddiyetle ele almıştım, ama bu mesajından sonra pek öyle düşünmüyorum artık, kusura bakma...
- 1
- 2