poyraz sormuş:
ilk önce böyle bir bölüm actıgınız için ve bu bölümde tüm emegi gecenlere teşekkurler..benim pc in 1 senelik..ben video film indirip arşiv yapmayı sevdigim içinde şuan pc imde bi çok video klip ve film var fakat ben bunları baştan beri internetten masa üstüne indirdikten sonra kes yapıştır yaparak klasörlerin içine aldım..1 ay önce ise yine aynı işlemi uygulayıp bir video klibi klasörün içine kopyalıcaktım ki pc döngüsel artıklık denetimi hatası verdi ve kopyalamadı..ayrıca hdd den cok belirgin rahatsız edici ses cıktı(sanki çiziliyo gibi)cok araştırdım ama kafam karıştı kimi yerde bootsectör oluştugu yazıyor(ki böle bi hata vermedi hdd im) kimi yerde de cok fazla kes yapıştır yapmış olmamın vermiş oldugu bir hata deniyor..yani kes yapıştır da hdd cok daha fazla zorlanıyomuş..bu son 1 aydır kopyala yapıştır yapıyorum ve bi problem yok ama asıl korktugum konu kopyala yapıştırda yapsam masaüstünde ufak ufak lekeler oluşuyo..ufak boyutlu yani jpeg formatında bi resim m bile kopyala yapıştır yapsam daha sonra masaüstünden sildigimde o resmi ufak lekeler oluşuyo masaüstünde yenile yaptıgımda kayboluyo..hdd de benim için cok önemli dosyalar var acaba bu sorunu nasıl halledebilirim..şimdiden teşekkürler iyi calışmalar
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
2gb ram,250gb seagate hdd,lg dvd rıghter
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4