Sanırım Virüs var Fakat bir Türlü Bulamadım...

kyotoprotokolü
03-05-2010, 20:51   |  #1  
kyotoprotokolü avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Arkadaşlar Yine iyi akşamlar.
Bilgisayara yeni format attım fakat. Sanırım Bilgisayarda yine virüs var veya başka birşey.
Örneğin;IE yi açmadan '"--Internet Explorer varsayılan tarayıcınız olsun mu'" diye bir uyarı geliyor.
Az önce de hiç birşey yapmadan pC dondu ve reset atmak zorunda kaldım.
Fakat G-data ile tam tarama yaptırma ma defender ile ve windowsun kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile tam tarama yaptırmama rağmen virüs falan bulmadı bilgisayarda.
Acaba başka bi sorun jmu var

zxsel
03-05-2010, 21:24   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj

dostum sanmıyorum vırus olcagını ancak formatt attıgında ılk explorer acınca bu tıp seyler soyler  normaldır evet deyı pgeccen  ayrıca  exploere 8 yukle vede dofnex ıle vede gdata guclu bır antıvırus

bırde farklı bır guncel antıvırus  vırus  ıle dene dıcem ama antıvıruler vırus bulur malvare worm spyware gıbı casusları bulmaz cogu bunu ıcnıde adware2010 vede spybot 1.6.2 yukle guncelle tarat bak  100 de yuuz guvenlı dır verdıgım ısımler

bılgıne olsun

kyotoprotokolü
03-05-2010, 21:37   |  #3  
kyotoprotokolü avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Zaten IE8 var. Bir de Açmadan uyarı geliyor kapatıyorum. Bazen kapttıktan sonra bu sekme kurtarıldı diyor. Fakat ortada Ne tarayıcı var ne birşey.
           Anti Spyware Yüklüyordum fakat. G-data Sorun çıkraıyor. Çok Yavaş Çalışıyor.Başlangıcı yavaşlıyor.Spywaredoctor Kullanmıştım. Fakat bilgisayar açıldıktan 2 dk. sonra falan g data bildirimi geliyordu.
Ama inşallah virüs yoktur bIktım yahu daha yeni formatladım bilgisyarı

alpagun
04-05-2010, 21:38   |  #4  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
492 mesaj

Orjinal lisanslı Windows kullanmıyorsanız, bilgisayarı formatladığınız DVD'yi değiştirin. İnternet üzerinden indireceğiniz Windows 7'nin MSDN sürüm olmasına dikkat edin. DVD'ye yazdırıken en düşük hızda yazdırın.