Arkadaşlar Yine iyi akşamlar.
Bilgisayara yeni format attım fakat. Sanırım Bilgisayarda yine virüs var veya başka birşey.
Örneğin;IE yi açmadan '"--Internet Explorer varsayılan tarayıcınız olsun mu'" diye bir uyarı geliyor.
Az önce de hiç birşey yapmadan pC dondu ve reset atmak zorunda kaldım.
Fakat G-data ile tam tarama yaptırma ma defender ile ve windowsun kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile tam tarama yaptırmama rağmen virüs falan bulmadı bilgisayarda.
Acaba başka bi sorun jmu var
Sanırım Virüs var Fakat bir Türlü Bulamadım...
dostum sanmıyorum vırus olcagını ancak formatt attıgında ılk explorer acınca bu tıp seyler soyler normaldır evet deyı pgeccen ayrıca exploere 8 yukle vede dofnex ıle vede gdata guclu bır antıvırus
bırde farklı bır guncel antıvırus vırus ıle dene dıcem ama antıvıruler vırus bulur malvare worm spyware gıbı casusları bulmaz cogu bunu ıcnıde adware2010 vede spybot 1.6.2 yukle guncelle tarat bak 100 de yuuz guvenlı dır verdıgım ısımler
bılgıne olsun
Zaten IE8 var. Bir de Açmadan uyarı geliyor kapatıyorum. Bazen kapttıktan sonra bu sekme kurtarıldı diyor. Fakat ortada Ne tarayıcı var ne birşey.
Anti Spyware Yüklüyordum fakat. G-data Sorun çıkraıyor. Çok Yavaş Çalışıyor.Başlangıcı yavaşlıyor.Spywaredoctor Kullanmıştım. Fakat bilgisayar açıldıktan 2 dk. sonra falan g data bildirimi geliyordu.
Ama inşallah virüs yoktur bIktım yahu daha yeni formatladım bilgisyarı