Sansar Salvo Seromoni Efendisi Albüm Release

net24
24-08-2009, 12:54   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,233 mesaj

Haziran ayında "Seremoni Efendisi" isimli ikinci yasal albümünü yayınlayan Sansar Salvo'nun bu albümüne 22 Eylül 2009 (Bayram'ın 3. günü) tarihinde, Kadıköy Kadife Bar (Imago)'da tanıtım organizasyonu düzenleniyor. Organizatörlüğü Apache Squad grubundan Firar'a ait olan konserin biletleri kapıda 15 YTL, ön satış olarak ise 12,5 YTL olarak fiyatlandırılmış. Kadıköy Acil ve Mantar Hip-Hop Shop'tan biletleri ön-satış fiyatından edinebilirsiniz. Ayrıca Kadıköy Acil'de iki t-shirt alana bir konser bileti hediye ediliyor. Sonat ve Puma'nın DJliğini yapacağı organizasyondaki konuk isimler ise, İstanbul Attack, Alaturka Mavzer, Mihenk Taşı, Pit10, Merdiven, Alcatraz, Pusat, Zehr-i lal ve Esin İris.

Tarih: 22.09.09
Mekan: Kadıköy İmago
Adres: Rexx Sineması Yanı
Saat: 13:00-18:00
Giriş: Ön Satış: 12.5 TL. - Kapıda: 15 TL.

Hiphoplife.com.tr'den alıntıdır.
Bence süper bir parti olacak. Sansar Salvo'nun owergrounddaki 2. badrollü albümü seromoni efendisi albümü için.Benim ilgimi çeken olay eski dissleşmeden sonra merdiven ve olympostan birkaç kişi var.Ama bence güzel olacak.
Orjinal Link(HipHopLife):http://www.hiphoplife.com.tr//in ... com_simpleboard&;Itemid=26&func=view&catid=15&id=311810#311810

net24
24-08-2009, 19:20   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,233 mesaj

Arkadaşlar aranızda gidecek olan varsa mesaj atsın.

Turgut Galip
01-06-2010, 12:26   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

TURGUT GALİP AKBAYIR

SANSARA ULAŞMAK NEDEN BU KADAR ZOR Bİ DURUM HALİNE GETİRİLDİ ANLAMIYORUM BEN Bİ HAYRANDAN ÖTESİ OLMAK İSTİYORUM ZATEN AŞTIM BEN ARTIK NEDEN DİYE SORUCAK OLURSANIZ
BEN ZATEN ÇOĞU ŞARKISINDAKI GİBİ Bİ HAYAT SÜRÜYORUM EĞER ŞARKILAR HAYATIYSA ODA YANINDA DURUCAK KÖTÜ GÜNÜNDE İYİ GÜNÜNDE YANINDA OLDUGUNDA...N FAZLA DURUCAK Bİ DOST İSTER RUHUNDAN SONRA EN YAKIN BEN OLMAK ISTIYORUM AMA SANSARI HER GÖRDÜĞÜMDE SANKİ İLK DEFA GÖRMÜŞ GB TEPKİ ALMAKTAN SIKILDIM
BUNU OKUYOSAN SANSİ CEVAP AT Bİ KAÇ KİŞİYE GÜVENİYOSUN BIRAK BİDE BEN OLUYUM ORDA
BU ARADA BEN RAPÇİ DEĞİLİM
Bİ İŞTE EN İYİ OLABİLİCEĞİ FARK ETTİĞİM ANDA O İŞE GİRİŞİRİM YOKSA Bİ DENİYİMLERLE UĞRAŞMAYI SEVMEM