bütün chip ailesine iyi akşamlar... Arkadaşlar yarın hd 4850 x2 allacam. bana bu ekran kartıyla ilgili açıklayıcı bir bilgi sunabilirmisiniz.. cevap çabuk olursa iyi olur çünkü yarın istemem gerek.. yardımlarınız için tşk..
sapphira hd 4850 x2
Gayet iyi bir kart ne kadara alıcan?
Anakartında 2 adet PCI-ex slotu varsa 2 tane 230 liradan alıp 560 liraya Crossfire yapsan çok daha iyi olur tabi bi 750-800 watt lık PSU lazım ;))
fiyat performansta en iyilerden birisi diyebilirim.
şuan alabileceğin en iyi ekran kartı diyebilirim.
hiç düşünme al.. GTX 275 yada 4890 dan çok daha iyi bir karttır..
Corossfire yapmak hiç avantajlı olmaz. 4850x2 650 PSU istiyorsa 2 adet normal 4850 nin getirisi ondan daha fazla olur ki artı anakarta getirdiği yükde cabası. artı crossfire demek %100 2kat performans anlamına gelmez. maximum %40-50 oranında farkettirebilirsiniz. oda en iyi şartlarda.
gönül rahatlığıyla alın kartınızı ve kullanın..
650 watt PSU nuz diğer donanımlarınız yüksek özellikteyse disk anakart ram vs.
yetmeme ihtimali yüksek.
zayedarkadaşlar benim alacağım 1 gb yazıyo ama bu 2 gb nasıl oluyor anlamadıolabilir 1 GB olanıda var.
Ati'nin şu anda 512 bitlik ekran kartı yok, çift gpu'lu olarak en yüksek olan 2 x 448 bit ile Nvıdıa gtx 295'tir,
bu kart 256 bit çift GPU'lu olduğu içinde 2 x 256 bit olarak geçiyor,
iki tane 256 bit 4850'nin birleşimi bu kart, yani 512 bit değil.
yardımlarınız çin teşşekür ediyorum pazar olduğu için siparişim pazartesiye kaldı artık pazartesi istiyecem eğer bir aksilik çıkmazsa perşembe veya cuma elimde olacak o zaman bir yorum yaparsınız ekran kartım için her şey için yeniden teşşekürler...