Topladım Mustafa. Teşekkür ederim.
Çok memnunum. Gerçi tam olarak henüz kullanmaya başlayamadım. Dün ulaştı elime. İlk kez kasa topladığım için acemiliklerim oldu ama yine oldukça iyiydim diye düşünüyorum. :) Bugün akşama doğru tüm sorunlarını hallettim; ısınma sorunu vardı: Bilgisayarım ısınıyor, yardım ACİLLLLL!!! şeklinde bir başlık açayım dedim aslında ama :D Fanı tam oturtmayı becerememişim, termal macunu da yeterince inceltmemişim. Çözüldü. Şu an işlemci de ekran kartı da tam yük altında sıcaklık değerleri normal. Ekran kartıyla gelen 3D Mark Vantage testini yaptım, hiçbir sorun yoktu, sanırım puanlar da iyi. Ayrıca "Race Driver Grid" oyunu da ücretsiz geliyor Zotac ile beraber. Kurdum, çok az oynadım. Bütün ayarlar en yüksekte sorunsuz. :) Daha ne olsun. Bir de Windows 7 kurup test yapacağım. Bakalım nasıl olacak.
Bu arada kendi kasanı toplamanın zevki bir başkaymış. Tek tek parçaları yerleştirmek, kabloları özenle toplama vs. :)
Biraz "overclock" yapacağım ama ilave işlemci ve kasa fanı almam lazım. Bu arada kasa nefis, çok beğendim. Büyük ve geniş, çok iyi düşünülmüş. Yan kapaktaki 20 cm.lik fan da çok iyi iş görüyor. Malzemeden kısılmamış, yani fiyatına göre çok iyi. Ayrıca sade ve şık, tam istediğim gibi.
Bu bilgisayarcıların bazılarını sopalamak lazım. Bu sistem için bana 450 watt PSU önerildi, Feel kasa önerildi. Halbuki listedekileri istediğimi özellikle vurgulamıştım. Elinizde yoksa ne olduğunu bileyim demiştim. Feel süper kasaymış(!) Remlerim CL5 istememe ve online sipariş listemde CL5 olmasına rağmen CL7 geldi. Ama bana verdikleri CL7 remler yeni nesilmiş ve daha iyisiymiş(!) Bilgisayarı aldığım kişi çok yakın tanıdık olmasaydı firmaya telefon edip çok sağlam kalayı basacaktım. Remler değişecek tabi.
O kadar titizlenmeme rağmen bana bunu yapanlar piyasadaki bilgisi yetersiz insanlara neler yapıyordur sen tahmin et.
Genel olarak durum bu Mustafa. Ama dediğim gibi, çok memnunum. Bu da 3D Mark skoru: