Paran bu kadar değersiz mi yani 500 600 tl senin için bu kadar önemsizse 1 saat bile ben pc ile uğraşamam diyorsan kartı sahibinden gibi bir yere satılığa çıkart ben parayı havuza yatırırım sen kartı gönderirsin ben evde testleri yaparım işime gelirse onaylarım parayı çekersin.
Ciddiyim sonuçta 7850 bu 6570 değil.
Sapphire HD 7850 O.C Asus GTX 660 DirectCu I I
- 1
- 2
ben hemen alacağım diye birşey söylemedim param değersizde demedim sadece nvidia ya geçmek istediğimi söyledim 7850 den önce Zotac GTX 9800+ kullanıyordum 5 sene boyunca bana en ufak bir sorun çıkarmadı en sonunda kendi hatamdan BF3 oynarken yandı Nvidia nın kalitesi bir başka oluyor
ben hemen alacağım diye birşey söylemedim param değersizde demedim sadece nvidia ya geçmek istediğimi söyledim 7850 den önce Zotac GTX 9800+ kullanıyordum 5 sene boyunca bana en ufak bir sorun çıkarmadı en sonunda kendi hatamdan BF3 oynarken yandı Nvidia nın kalitesi bir başkaTam olarak AMD'yi kötülemeyelim yanlış olur bence. Bende 2 tane var HD 7850 sorunsuz çalışıyor. Ha, bu her HD 7850'nin süper bir kart veya çok stabil çalıştığını da ifade etmez. Fakat diğer taraftan nVIDIA'nın da sorunlu kartları var. Bunlara fabrika çıkışı hatası diyebiliriz. Her işlemci aynı olmadığı gibi her GPU da aynı olmuyor. Okinkurt'da iyi bir sonuç alamıyor mesela GTX 660 ile ama hatanın tam nerede olduğunu bulamadık takılmalar söz konusu. Farklı bir fark denemekde fayda var. Ama nVIDIA'ya geçiş nedenini canı-gönülden anlıyorum ben olsam bende öyle düşünürdüm.
Farklı bir bakış açısı ile düşünürsen (sadece Vatan için konuşuyorum). Mesela şu anda Vatan'da 78 Intel uyumlu anakart, 28 AMD uyumlu anakart mevcut. Demek ki Vatan Intel işlemcisini daha çok satıyor veya soket tipleri fazla ve dolayısıyla stok fazla. Diğer taraftan ekran kartlarına baktığımızda Radeon kartlarının sayısı 74, GTX kart sayısı 45. Bu da AMD'nin daha çok sattığını veya daha çok tercih edildiğinin ifadesidir. Belki de yanlış düşünüyorumdur bilmem.
Bana sorarsan sana gerçekten berbat bir kart denk gelmiş ve bunun cezasını çekiyorsun gibi.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 30 Ocak 2014 19:25
PC işi kıl bir iş herşeyi süper alsanda sorun çıkabiliyor Turhan abinin dediği gibi ben şahsen takılma probleminin kaynağını bulamadım bir türlü pc hakkında süpersonic bilgim olmasada yine biraz bildiğim halde onca teste rağmen çözemedim çünki testler süper sonuçlar verdi :))) komedi gerçekten.
doğru söylüyorsunuz hocam bu 7850 den çektiklerim az değil vatanda dediğiniz amd kartların fazlalığı F/P açısından olabilir ama işte gördüğünüz gibi ucuz etin yahnisi yenmiyor ki ben kartı aldığımda çok ucuzdu (412) Tl gibi bir fiyata aldım
Dostum gider 3 bin tl ye kart alırsın yine bu durumlar olabilir şans işidir mesela benim elimdeki sistem 1.400 tl gibi bir fiyata geldi monitör/ups/psu felan saymıyorum hiç bunları koysam 4-5 e doğru yol alırız ama sorun çıktı saçma salak oyunlar takıla biliyor dediğim gibi şans işte yapacak birşey yok pc işi sırf sorundur son yıllarda bu sorunlarda artış görüyorum şahsen konsol düşünmeye başladım.
- 1
- 2