arkadaşlar bugün elime geçti yardımlarınız için teşekkürler
sapphire hd4830 ve highpower 500w aldım
sapphire hd4830 ve psu hp500w
emrekaan52neyi sorduğunu anlamadım..sanırım burdan bir kaç arkadaşın yönlendirmesi ile bahsettiği donanımları almış ve teşkkür etmek istemiş.
evet arkadaşlar sizin yardımlarınız çok etki etti
Hayırlı olsun güle güle kullan.
ahmet79 saol hd4770 bulamadım fiyatı uymadı onun için hd4830 aldım nasıl iyimi highpower 500w yetermi
chucky45 nasıl memnunmusun bende aynı donanımları almayı düşünüyorum biraz bilgi veririmisin test ettinmi oyunlarda kartı birde diğer donanımların neler almadan kulanan birinin görüşlerini almam iyi olur
chucky45ahmet79 saol hd4770 bulamadım fiyatı uymadı onun için hd4830 aldım nasıl iyimi highpower 500wolsun 4830'da iyidir ve 500w high power rahatlıkla yeter.
memnunum çok güzel fiyatıda makul 170 tl exada ahmet79 işlemcim e2180 2.0ghz anakart: foxconn 45cm-45gm seriesson bios var psu: 500w hp bu işlemciye overclock olurmu en fazla ne kadarı görür
ncochucky45 nasıl memnunmusun bende aynı donanımları almayı düşünüyorum biraz bilgi veririmisin test ettinmi oyunlarda kartı birde diğer donanımların neler almadan kulanan birinin görüşlerini almam iyioyunları test ettiğimde buraya koyarım
anakartın biraz daha iyi bi şey olsaydı iyi o/c olur o işlemci ama anakartın o/c için zayıf, hatta o/c menüsü bile olmayabilir bıos'unda.
hiç uğraşmayayım en iyisi sistemi amdye çeviririz bir ay sonra amd ucuz bide anakart yaptıkmı lokum gibi olur
ne tesadüf bende geçen hafta hd 4830 ile hp 500 watt exadan almıştım :) dandik bi anakart ile kullanıyorum oyun performansı gerçekten cok iyiydi bu kadarda beklemiyodum acıkcası... (işlemci core 2 quad q6600 2.5 ghz 3 gb ram)
zafer senin işlemci uçuk ama hd4830 harika ekran kartı psu hp500w iyi bende dual core 2.0ghz işlemci var ama ilerde değiştiririm