Sarhoş fıkraları

dextercan
04-02-2009, 04:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,624 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

1. "Karıcığım biliyormusun ben sihirbazım" - "Yok ya nasıl yani!" - "Tuvaletin kapısını açınca ışığı kendiliğinden yanıyor" - "Allah belanı versin yinemi buzdolabına işedin."

2.trafik polisi cevirme yapıyormuş ve o günün bi aracı durdurup kontrol etmektedir polis:teikler beyefendi bu gün ilk kemer takan sizsiniz size 1 milyar ödül veriyorum bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz adam:ehliyet almayı polis: sizin ehliyetiniz yok mu? yandan karısı: siz ona bakmayın memur bey içince böyle sapıtır polis iyice zıvanadan cıkmak üzereyken arkadan bi arkadaşları:ben size demedim mi çalıntı arabayla yola çikmayalaım diye polis tam tepki verecekken bagajdan bi ses :sınırı geçtikmii

3.Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar.Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp -“Bırakın beni,ölmek istiyorum”, Temel sormuş -“Ula uşağım hadi süle bakim neden da” Alman -“Benim annem kötü kadındı yani or...”demiş ve atlamış. Aradan daha on dakika geçmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış. Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş,yarım yamalak bir türkçeyle -“Oğlum sen neden yoksa, Temel -“Yooo “ demiş -“Öyle diil da uşağum” Adam sormuş -“Peki neden?” Temel : -Ula uşağım benim bu kadar or..... çocuğunun içinde ne işim var da demiş.

4.Adamın biri bir gün kafayı iyice çekip eve doğru yola koyulmuş ve önündeki çukuru görmeden güm diye içine düşmüş. Başlamış bağırmaya: –“Kimse yok muuuu kimse yok muuuu.” Bu arada oradan geçen hacının biri gelip bakmış adam zurna gibi sarhoş –“Bak hemşerim seni bu çukurdan çıkarırım ama söz ver bir daha içmeyeceksin..” Adam düşünmüş ve başlamış bağırmaya –“Başka kimse yok muuuu..”

5.Şarhoşun biri tıka basa dolu bir belediye otobüsüne biner. Bir süre sonra -"Ben bu otobüsteki herkesin ağzına ederim ama şu beyaz paltolu adam hariç.."der. Yolcular sadece tebessüm ederler.. Şarhoş bu sözleri 4-5 kez üst üste ssöyler. Beyaz paltolu adam da kendisinin hariç bırakılmasından cesaret alarak -"Afedersiniz. Herkesin ağzına ediyorsunuz da beni niye hariç tutuyorsunuz?" der. Şarhoşta -"Seni tuvalet kağıdı olarak kullanacağımda ondan" der..

deli fıkraları
1.Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus . Onu goren baska bir deli;-Ne oldu  demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?

2.Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının çaresine bakıp kaç çacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık olduğunu gören elebaşları der ki : -Arkadaşlar plan bozuldu geri dönün.
3.delinin biri mektup yazıyormuş. doktor içeri girmiş ve ne yapıyorsun? oğlum demiş.bizim deli mektup yazıyorum doktor bey demiş doktor kime yazıyorsun diye sormuş  bizim deli kendime yazıyorum doktor bey demiş. doktor yanına oturup ne yazdın diye sormuş bizim deli daha mektubu almadımki ne yazdığımı bileyim doktor demiş.

4.Üç deli hastaneden kaçmak için karar verirler. Fakat üçüncü katta olduklarından işleri biraz zordur. En yaşlılarının aklına bir fikir gelir. - "Hergün bir çarşaf çalacağız, birbirlerine bağlayıp pencereden ineceğiz, üç çarşaf, üç gün sonra özgürüz." Anlaştıkları gibi her gün bir çarşaf çalarlar, üç çarşafı tamamladıktak sonra birbiirlerine bağlarlar. En küçüklerinin denemesi için aşağıya sarkıtmaya karar verirler. - "Şimdi deneme zamanı en küçüğümüz ilk olarak denesin." En küçükleri bağlanan çarşaflardan aşağı iner bir süre sonra nefes nefese yukarı tekrar çıkar, gözleri çıkacakmışcasına: - "Mahvolduk, bittik, işimiz zor, çarşaf otuz santim uzun geldi makas lazım...!"
  





physfg
04-02-2009, 04:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

sarhoşlar iyiydi :)

dextercan
04-02-2009, 10:23   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,624 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

tşk

DarkHellKnightX
04-02-2009, 23:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

güzeldi Gülüş

bwhiteb
05-02-2009, 00:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008
1. "Karıcığım biliyormusun ben sihirbazım" - "Yok ya nasıl yani!" - "Tuvaletin kapısını açınca ışığı kendiliğinden yanıyor" - "Allah belanı versin yinemi buzdolabına işedin."
bu güzelmiş Beğendim

DaRWeLL
05-02-2009, 00:56   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

5. sarhoş fıkrası süperdi Kahkaha