Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 4 senedir kullandığım bir laptopum var. Son 3 aydır laptopum ile oyun oynarken şarj aletini taktıktan sonra oyunlarda fps değerinin düştüğünü görmekteyim. Özellikle cs go oynarken bataryada 90-100 fps alırken adaptörü takar takmaz fps 40-50 seviyelerine düşüyor. Windows 10 64 pro kullanıyorum güç seçenekleri ve ekran kartı ayarlarında herhangi bir yanlışlık olmadığından eminim. Ayrıca hem adaptör takılı iken hem de batarya da iken cpu/gpu sıcaklık değerleri neredeyse aynı seviyelerde. Size sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim..
Şarja takınca fps problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Teşekkür ederim cevabınız için. Ama malesef sorun son 2-3 aydır var. Ondan öncesinde böyle bir sorun yaşamadım. Batarya çıkarılmiş halde adaptörü taktığımda da aynı sorun devam ediyor.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Bilgisayarının Şarja Takılı Oynama.Bilgisayara Zarar Verebilirsin.Şarja Takılı Oynayınca Daha Çok Isınıyorsa Bilgisayarının Bataryası Arızalanmaya Başlayabilir.
Bir Bilgisayarın Ömrü 7-8-9 YIL BU ÖMÜR İŞLEMÇİ YANDIKTAN SONRA VEYA EKRAN KARTI YANDIKSAN SONRA HER ŞEYİ YENİLEMEYE BAŞLAMAK ZORUNDA KALIRSIN İŞTE BU DURUMDA ÖMRÜ BİTER.
BEN ŞU BİLGİSAYAR MARKALARI HİÇ ÖNERMİYORUM.
HP
LENOVO
CASPER
ŞU BİLGİSAYAR MARKASI BENİM FAVORİM
ASUS