bazı şarkılarda media player ikonu yerine sanatcılarının vs resmi falan oluyor.Diğer Şarkılara Kendimiz Resim Ekleyebiliyormuyuz.Nasıl.Sağolun
Şarkılara Albüm Kapak Resmi Eklemek
Albüm resmini indirin, Media Player'ın kitaplık moduna geçin, indirdiğiniz resmi albüm kapağı ikonunun üzerine sürükleyin. Bu kadar! Tabi Windows 7'deki Media Player'ı kullandığınızı varsayıyorum.
Başka bir alternatifte Aimp (Winamp Alternatifi bir Program). Sağ tıklama menüsüne eklenen Aimp bçlümünden yada direkt olarak yanında gelen etiketleme programıyla id bilgilerini ve kapak resmini değiştirebilir veya sıfırdan ekleyebilirsin. windows media player 12 yi denemedim ama 11 de memnun kalmamıştım albüm resmi ekleme özelliğinden. gizli bir resim dosyası şeklinde mp3 ün bulunduğu klasöre atıyor va bazen başka şarkılardada görülebiliyordu. Aimp kesinlikle güzel ve ücretsiz tavsiye ederim.
Eğer sanatçı, albüm ve şarkı ismi doğru olarak girili ise Winamp ve Windows Media Player otomatik olarak kendisi bulabiliyor.
Edit Dit :) = tabi son sürümleri ise
Yukarıda cevaplar verilmiş ancak söylemeden edemeyeceğim. Mp3tag adlı program albüm resmi ekleme ve diğer tag bilgileri için harika bir program. Kullanımı oldukça kolay. Mutlaka tavsiye ederim.
Merhaba,
bahsi geçen tüm programları denedim.benim de "mp3 taglarının pc'de doğru görünmesine rağmen android cihazımda bir kapak resminin başka mp3lerde de görünmesi" şeklinde bi problemim var.Ne denediysem düzelmiyor.
Pc'deki işletim sistemim window 7 64 bit.(stok media player ile de denedim tag eklemeyi bulamadım)
telefonum Samsung Galaxy S - Gingerbread.XXJVQ 2.3.4
değerli yorumlarınızı bekliyorum..teşekkürler
Telefonlarda görülmesi için nasıl bir yöntem kullanmamız gerek yardımcı olursanız çok iyi olur
media go ile nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz benim telefonumda da aynı sorun var herhangi bir kapak resimi diğer mp3 lere de bulaşıyor
Bu windows media player ne kadar rezil bir program elimde muzik klasörleri var ve içinde albüm kapak resimleri var ne zaman bu programla müzük açsam klasör içindeki albüm resmi kayboluyor buna nasıl engel olabilirirm ve bunun mantığı nedir birtürlü çözemedim sen programda albüm kapağını göstereceksen gene göster klasör içindekini neden siliyorsun sen kim oluyorsunda kendi kendine klasör üzerinde değişiklik yapıyorsun çok rezil program.