Çözülmedi dostum. Hayvan gibi kasılıyor. Aynı taas aynı hamam. Chip forumda çözüm bulamadı desene !
Çözmek istiyorsan beraber çözelim.
Ama sabırlı olmalısın ve dediklerimi harfiyen uygulamalısın.
Bir noktayı bile atlarsan sorun başa döner.
Önce şu konudaki önerilerimi dikkatlice oku ve neler yapıldığını aklına yaz.
https://www.chip.com.tr/forum/hdd ... slar_t241734_6.htmlSon Düzenleme: Kapalı Hesap (231380) ~ 06 Temmuz 2012 14:06
Şaştım kaldım Vallahi billahi :S ( VE ÇÖZÜLDÜ!)
O halde şunu öncelikle yap.
Speccy programını yükle ve CPU RAM ve anakart görüntülerini koy. Anormallik varmı bakalım. Daha sonra da aygıt yöneticisinden sistem aygıtlarına bakacağız.
normal gibi benim hdd 5 derece düşük kasanın içinin fotoğraflarını çekip at bide
Msn adresin problemli. Geçerli değil diyor. Yazımda hata mı var
İş bitince kasıntı masıntı durumlarını yaz buraya
neler yaptığını da anlat ta arkadaşlar bilgilensin buraya
hallettiniz mi yamyam abi
Evet arkadaşlar saat gecenin bir yarısı. 2 yıldır uğraştığım problemi 20 den fazla arkadaşla uğraştığımız halde çözememiştik ve bugun Mr_YAMYAM adlı üyemiz abimiz büyüğümüz bana denk geldi ve dert etme hallederiz dedi. msn aldım tw kurduk ve başladık işe. ilk önce driverleri denedik chipsetin driverini olmadığını fark ettik. ekran kartı sıkıntılıydı bunları kurduk olmadı. sonra format atalım dedik. atıldı tertemizce chipsetlerin bazıları kuruldu ekran kartı kuruldu ve diğer driverler kuruldu. sonra eksik olan anakart driverlerini netten indirdik. Teamwiever sayesinde sonra k-lite codec programlarını cleaner programlarını teker teker kurduk avast anti virüs kurduk.defalarca yeniden başlatıldı defalarca deneme yanılma yöntemi. ve özetlersen. temiz bir format. önceden kurulmamış olan chipsetler anakartın. güncel ekran kartı. ve bios formatı. gününü saatlerini zamanını bana ayırayan bana harcayan değerli büyük üyemiz Mr_YAMYAM abime çook teşekkür ediyorum. bana çok büyük yardımcı oldu. team wieverda çok yardımcı oldu tekrar teşekkür ediyorum. eğer arkadaşlar sorunuz olursa buradan yazınız elimden geldiğince cevaplamaya çalışaacağım. iyi akşamlaaar. ( pingim bile düzeldi 110-100 arası )
herşey driverlardan ibaret eksik olunca kasıyor işte pc
Teşekkür edelim Yamyam'a :) Oğlan guduruyomuş
valla 2 seneyi burak 10dk kada düzeltmeye çalışırdım :)
hiç sıkıntıya gelemem 30dk de format atar, bi 30dk de driver ve programları kurarım eğer çok kasmaya başlarsa, 3 ayda aya format atıyorum ,experin orjianal dvd si vardı limiti dolmuş 20 tane kasaya attım herhalde artık 4 5 tanesini crackledik :)
hiç sıkıntıya gelemem 30dk de format atar, bi 30dk de driver ve programları kurarım eğer çok kasmaya başlarsa, 3 ayda aya format atıyorum ,experin orjianal dvd si vardı limiti dolmuş 20 tane kasaya attım herhalde artık 4 5 tanesini crackledik :)
iyi de bana gelinceye kadar zaten 20 kişi 20 kere formatlamış. Sence niye olmamış dersin
driverleri kurmadıkları için başka neden olucak neyse geçen arkadaş format atmış oyunlar açılmıyor diyor ör: ekran kartı driverini kurmamış :)