işte güncel değildir sonra anakartın driveri yüklü değilmiş yüklemişiniz :)
Yoh adamım mesele o değildi. Anakart eski bir anakart dolayısıla chipset inf dosyası inteldeki gibi yüklenmesi gerekiyordu. Ama ne nette ne de başka bir yerde win7 için sürücü bulamadık. Ben de uyumluluk modu ile sürücüleri XP modunda çalıştır dedim. Böylece bazı sürücüler win 7 ye uydu. Bir de codekleri ve D-X 11 i kurunca sistem oturdu.
Çoğu arkadaşların yaptığı hatayı yapmışlardı. Derler ki..,
Win7 zaten tüm sürücüleri tanıyor... Hata bu işte... Win 7 de olsa bazı şeylerin doğru kurulması gereklidir.
Şaştım kaldım Vallahi billahi :S ( VE ÇÖZÜLDÜ!)
ezgi çok komiksin gülmekten http://www.youtube.com/watch?v=4nDuM0iW7Wo öldüm
ezgi çok komiksin gülmekten http://www.youtube.com/watch?v=4nDuM0iW7Wo öldüBunela Koptum Parçalarımı Topluyom:d:d:d
Yok dostum online oynadığım için günü gününe güncel yani updateler tamam. Bence sıkıntı HDD olabilir ya. 160 gb emektar birşey :S yada 3 gb rami 4 mü yapsam ??Kardeş,senin o bilgisayar battlefield 3 ü çalıştırması bile mucize,bence boşa uğraşmayın çünkü sistem belli.İstediğin kadar uğraş bir noktaya kadar.Artık yeni oyunlar için o sistemin en az 3 katı lağzım.
Oda en az 1.5 milyar yapıyor.Bende aynı dertten muzdaribim.
Aa,pardon yeni gördüm.O sistemle battlefield3 ü high ayarda kasmadan oynuyorsa,benim sistemimde onunkinin aynısı sayılır.
Lütfen Hocalarım,banada bir el verin.1 haftadır bu forumdayım 1gram yardım dokunmadı,4gb 800mhz ram var,1gb ati hd3600 ekran kartm var. İntel E5700 3.0 işlemcim var.Lütfen banada yardım edin bilgisayarımı hızlandırmam lazm.Mount&Bladede bile kasıyor.
Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum,çünkü tek bildikleri format.Bilgisayardan pek anlamıyorlar,sadece adları bilgisayarcı.
Ayrıca,150 TL civarıda bütçem var. Lütfen bir yardım edin !Tek umudum sizsiniz.
Aa,pardon yeni gördüm.O sistemle battlefield3 ü high ayarda kasmadan oynuyorsa,benim sistemimde onunkinin aynısı sayılır.Öncelikle psu kaç w?Lütfen Hocalarım,banada bir el verin.1 haftadır bu forumdayım 1gram yardım dokunmadı,4gb 800mhz ram var,1gb ati hd3600 ekran kartm var. İntel E5700 3.0 işlemcim var.Lütfen banada yardım edin bilgisayarımı hızlandırmam lazm.Mount&Bladede bile kasıyor.
Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum,çünkü tek bildikleri format.Bilgisayardan pek anlamıyorlar,sadece adları bilgisayarcı.
Aa,pardon yeni gördüm.O sistemle battlefield3 ü high ayarda kasmadan oynuyorsa,benim sistemimde onunkinin aynısı sayılır.Dostum senin sitemde başka bir sıkıntı var o zaman ya. Ben bf 3 medium da açtım bad company2 ise highta oynuyorum sistemim odur eğrisi doğrusu yoktur. Ama mount and blade warband ve fire and swordu full ayarda oynuyorum hatta grafikleri full de ve ben beğenmediğim için sildim :DLütfen Hocalarım,banada bir el verin.1 haftadır bu forumdayım 1gram yardım dokunmadı,4gb 800mhz ram var,1gb ati hd3600 ekran kartm var. İntel E5700 3.0 işlemcim var.Lütfen banada yardım edin bilgisayarımı hızlandırmam lazm.Mount&Bladede bile kasıyor.
Dostum senin sitemde başka bir sıkıntı var o zaman ya. Ben bf 3 medium da açtım bad company2 ise highta oynuyorum sistemim odur eğrisi doğrusu yoktur. Ama mount and blade warband ve fire and swordu full ayarda oynuyorum hatta grafikleri full de ve ben beğenmediğim için sildim :Kardeş,benim sistemin özellikleri önceki konumda yazıyor,resim felanda koydum.Bizahmet baksan o konuya bana bi yardımcı olsan.Konunu başlıhı Mound&blade lütfen yardım,gibi bişeydi.
Banada bir el atın lütfen,tek çare sizsiniz.Bizim bilgisayarcılar bişeyden anlamıyor,zaten benim bilgisayarı bu hale onlar getirdi !
Konumun linki:https://www.chip.com.tr/forum/mou ... yardim_t245422.html
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 07 Temmuz 2012 22:09
bende battlefield 3 ü orta ayarda dx 11 kasmadan oynuyorum
Benim bilgisayar Mount&Blade oyununda kasıyorsa,battlefield3 oyununda kesin biryerini yakar.
Ben anlıyamıyorum,bilgisayarımın Berk kardeşin bilgisayarından pek bir farkı yok.Ama Berk kardeş High ayarda bad company 2 oynuyormuş.Aklım almıyor gerçekten,eğer o sistemle o oyun oynanabiliyorsa ozaman 2 milyarlık bilgisayar alanlar gereksiz masraf yapıyor ?
https://www.chip.com.tr/forum/mou ... yardim_t245422.html
Bu Linkte var hocam,benim konum orada detaylıca yazdım.