Merhaba Chip Ailesi ;
Win7 Kurdum. Birbirimizden Hoşlandık, Hoşlanmasınada. Başlıkta yazıldıgı üzere, Sata HDD görüyor. D:Sürücüsü Olarak Kullandıgım Diger İde HDD görmüyor. Şimdi;
Hİç bir değişiklik Yapmadan, Hiçbir yerini karıştırmadan Kızdım Direk Format attım ultimate 32 bit yukledim Biosada girmedim. Kablolarıda ellemedim. Ama Ultimate kuruncu D: sürücüsü geri geldi. Ben Win7 Sevdim Kullanmak istiyorum. Üstatlar Yardım.
Teşekkürler.
Sata Hdd Görünüyor. İde HDD görünmüyor.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son Düzenleme: GameRMan ~ 14 Ağustos 2009 16:46
Peki Anladım. Ayrıca Bişey Sormak İstiyorum. win7 Türkçe dil paketini indirdim Bunuda Farklı bir baslıkta söylemiştim. Olmadı falan demiştim Sizde uyumsuzluk vardır demiştiniz. Birkaç farklı sitelerden de indirdim dil paketini. Sormak istedigim winrar seklinde geliyor dil paketi ben dili yüklerken win7 nerden alayım diyor. Bende secip winrar dosyasını oldugu gibi ekliyorum. Acaba Yaptıgım işlem doğrumu ?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
284 mesaj
disk yönetiminden sürücü harfi atanmamışsa sürücü harfi atamayı denedinizmi.
Banlandı
284 mesaj
bilgisayara saytıklayın yönet e basın
Taze Üye
1 mesaj
ya benim iki tane hdd sürücüm var biri ıd digeri se sata olarak ıd olan görmüyor hiç bir şekilde ıd kablomada baktım sorun yok acaba hdd yanmış olabilir mi bi yanıtlasanız