İsmailBülent sormuş:
benim sorunum şu :tüm yönergeleri ve uygulamaları takip edip varyasyonlarını denediğim halde (ki bu arada optik sürücülerim ve hard diskim sata bağlantılı) nedense bir türlü sata konfigürasyonunu sata olarak olarak ne yükleyebildik ne de tanıtabildik!varsa yoksa ide olarak görüyor ve başka bir seçenek çıkmıyor.Sata olarak tanıtıp ide görünümünün haricinde diğer bağlantı senkronizasyonlarını da biosta görebilmem için ne yapmam gerekir?yardımcı olursanız sevinirim bir öğretmen olarak şimdiden teşekkür eder ve başarılar dilerim.ide ide ide sata bağlıyken ve jmicron u da kurmuşken niye ide???
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista işletim sistemim,E 6600 C2D işlemcim,Asus P5KC anakartım,Kingston 2*1Gb 800lük Ramlerim,Seagate 500Gb 16Mb NCQ HDim,Leadtek Winfast 256/128 8600GT TDH DirectX 10 Ekran Kartım,Asus 2014L1T ve NEC AD7173S optik süücülerim,Feel 550 watt Kasam,disket sürücümden oluşan bir sistemim var.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)