Satılık 1 GB Ddr Ram

ycs1907
19-06-2011, 05:44   |  #1  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
502 mesaj

1 gb 400 mhz ram var elımde 2 ay kullandım sadece faturası falan var almak ısteyen olursa verebılırım ??

Son Düzenleme: ycs1907 ~ 19 Haziran 2011 17:33
Kapalı Hesap (203105)
19-06-2011, 10:59   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

bedava mı fiyat yazmamışsında eğer bedavaysa ben almayı isterim

mburak12345
19-06-2011, 12:02   |  #3  
mburak12345 avatarı
Yıllanmış Üye
1,242 mesaj

499mhz diye bi olay yok. ddr1 de.

ycs1907
19-06-2011, 17:33   |  #4  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
502 mesaj
Alıntı: mburak12345  
499mhz diye bi olay yok. ddr1 de.
 400 mhz olacak yalıs yazmısımm

ycs1907
19-06-2011, 17:34   |  #5  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
502 mesaj
Alıntı: glscgn  
bedava mı fiyat yazmamışsında eğer bedavaysa ben almayı
45 tl dir fiyatı zaten buda sıfır 2 ay kullandım ama sen yınede sıfırlarının fıyatına bak ..

suheyl-34
20-06-2011, 18:32   |  #6  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: bilicii  
45 tl dir fiyatı zaten buda sıfır 2 ay kullandım ama sen yınede sıfırlarının fıyatına bak ..
------------------------------
kardesım buruya gelenler cokmu uyanık yoksa remler degermı kazandı bız bılmıyoruz
kardesım sen galıba kımseyı bısey bılmıyo falan zannedıp ılan verıyosun
senın rem fıatın 5 lıra ıla 7,5 mılyon arası
hadı kolay gelsın
---------------kaptan electronıc -----------------(artık emeklı )

haberımız yok

[/url]                                                                                                                                                   

KINGSTON                                                                                                                
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3n92g-2gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=40298]2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram

6 Taksit                                                                                                                                                                                                                                                                        22                                                                    $                                                                    
                                                                    + KDV                                                                                                                                                                                                                                                                    42                                                                    TL
                                                                    KDV DAHİL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            10 Taksit                                                                                                                                                                                                    24                                                                    $                                                                    
                                                                    + KDV                                                                                                                                                                                                    46                                                                    TL
                                                                    KDV DAHİL

suheyl-34
20-06-2011, 19:09   |  #8  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: beyin42  
Yalnız ram ddr , ddr3 değil. Saygılar...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bılmıyodum ıyıkı yazdın aferım sana

beyin42
20-06-2011, 20:16   |  #9  
beyin42 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
232 mesaj
Alıntı: suheyl-34  
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bılmıyodum ıyıkı yazdın aferım
Bu alaycı yorumu size yakıştıramadım.

Son Düzenleme: beyin42 ~ 20 Haziran 2011 20:17
ycs1907
20-06-2011, 21:17   |  #10  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
502 mesaj

Konunun içine ettiniz arkadslar sağolun :)))) 

varmı almak ısteyenn :))

Justhobi
20-06-2011, 21:27   |  #11  
Üye
59 mesaj
Alıntı: bilicii  
Konunun içine ettiniz arkadslar sağolun :)))) 

varmı almak ısteyenn :))

Pardon kardes :) ama görüyosun yani neyse hayırlı satıslar :)

ycs1907
20-06-2011, 21:34   |  #12  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
502 mesaj

nese yeni konu açmam lazım artık :)))

önemli değill

suheyl-34
20-06-2011, 22:15   |  #13  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: Justhobi  
sen sımdı bunu dedın ya harbı bu sıtede dolasma sana cok kotu hakaret ederım :) ddr ramın ne oldugunu ve neden pahalı oldugunu bılmıosan kendını o elektronik dkkanına as kaptan kardesım senın bilgin burda dolasmaya yetmicek kadar kucuk :) sen gıt dukkanında counter1 falan oyna :)

arkadaslar muhattap almayın su adamı :)

sen babanda vıtamınken ben bu ıslerle ugrasıyodum buyuklerıne saygılı olmayı oyren ılk once
terbıyesızlık yapma gelır oruya senı rem olarak   takar      calıstırırım ddr 3 bıtıyo ne anlatıyosun sen
dunyada yokken ben bu ıslerı yapıyodum hakaret edenlerı moderetore sıkayet edıyorum gerekenlerın
yapılması dılegıyle arkadas hakaret falan edıcekmıs
gorelım bakalım ne edıcen bıdaha bu sıteye gırebılenmı acaba merak edıyorum hadı et bakalım
beklıyorum
burdayım
kaptan electronıc 79/dan buyana hızmet (artık emeklı )

suheyl-34
21-06-2011, 01:06   |  #14  
suheyl-34 avatarı
Yıllanmış Üye
412 mesaj
Alıntı: Justhobi  
Ya senınle muhabbet etmıcem dıorumda gule gule yazıyım dayı sana bazı seyler :):) ben babamda vıtamınken baban senın vıtamınını eksık atmıs galıbakı boyle olmusun :) ddr3 bıtıo ewt bana ozelden yaz sana meslegimi calıstıgım yerı gorewımı soylıyım o dukkanında yapamadıgın ıslerıne yardım edebılırım merak etme :) olay su ddr ın neden pahalı oldugunu bılmıosun ama 79dan berı dukkanın var olemı ddr ram artık uretılmıo bılmem bılıomusun hanı pıyasada yok olanlarında ac bak fıyatına 45 mı 120mı dıe:) he kullanan varmı dıceksın ddr ı ewt var 1gbsıne 100tl verdım 5 kutu aldım carp bakım ne cıkıo :) yanı dayıcım benımle ugrasma senı 10a katlar 10la carparım aynı sektorde calıstıgımız ıcın utanıorum cunku daha ddr ramın neden pahalı oldugunu bıle bılmıosun:)

Neyse allah bol kazanclar versın sana dayııııı :)

bak kardesım aynı sektordeyız dıyosun hala electronıccıler zekı ve akıllı ınsanlardır 1cb 100 lıra verdım
dıyosun akıllı electronıccıler bedavaya asla para vermez ne alıcanı ıyı bılır ama sen hala bu konudan
yoksun ve uzaksın bıde benı 10 katlaman ıcın 100 fırın ekmek yesen nafıle neyı alıcanı neyı satıcacı
bılmıyosun daha cıkıyosun hala 1cb remı med edıyosun ballandıra ballandıra elımde patladı dıye
aglıcana belkı bır ısı bılmıyen bulurum cakarım dıyosun ama o yıllar cok gerıde kaldı
sımdı 5 yasında cocuklar bıle Q9550 ıslemcı 8cb 16cb 2000mhz ıstıyo sen hala anlatıyosun
electronıccı olucan sen ancak karakoy ıskelesınde sımıt satarsın ama oranında elemanları
sattırmaz daha cok bılgıye sahıp olan gerekıyo demekkı babam ıyı vıtamın atmıskı senın gıbı
cıraklara hala cay tasıtıyorum
hadı kolay gelsın dalasma benımle
kaptan

ycs1907
21-06-2011, 02:00   |  #15  
ycs1907 avatarı
OP Yıllanmış Üye
502 mesaj

yaptıgınız yapacagınız ısın ıcıne töbe töbee lan ne hala getırdıgnız konuyu lannnn özelden ne yapıyosanız yapın yada kendınıze ozell konu acın  alla alaaaa.