1 gb 400 mhz ram var elımde 2 ay kullandım sadece faturası falan var almak ısteyen olursa verebılırım ??
Satılık 1 GB Ddr Ram
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
bedava mı fiyat yazmamışsında eğer bedavaysa ben almayı isterim
45 tl dir fiyatı zaten buda sıfır 2 ay kullandım ama sen yınede sıfırlarının fıyatına bak ..[/url]
------------------------------
kardesım buruya gelenler cokmu uyanık yoksa remler degermı kazandı bız bılmıyoruz
kardesım sen galıba kımseyı bısey bılmıyo falan zannedıp ılan verıyosun
senın rem fıatın 5 lıra ıla 7,5 mılyon arası
hadı kolay gelsın
---------------kaptan electronıc -----------------(artık emeklı )
haberımız yokKINGSTON
[url=http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3n92g-2gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=40298]2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
6 Taksit 22 $
+ KDV 42 TL
KDV DAHİL 10 Taksit 24 $
+ KDV 46 TL
KDV DAHİL
Yalnız ram ddr , ddr3 değil. Saygılar...Son Düzenleme: beyin42 ~ 20 Haziran 2011 18:58
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj
sen sımdı bunu dedın ya harbı bu sıtede dolasma sana cok kotu hakaret ederım :) ddr ramın ne oldugunu ve neden pahalı oldugunu bılmıosan kendını o elektronik dkkanına as kaptan kardesım senın bilgin burda dolasmaya yetmicek kadar kucuk :) sen gıt dukkanında counter1 falan oyna :)sen babanda vıtamınken ben bu ıslerle ugrasıyodum buyuklerıne saygılı olmayı oyren ılk once
arkadaslar muhattap almayın su adamı :)
terbıyesızlık yapma gelır oruya senı rem olarak takar calıstırırım ddr 3 bıtıyo ne anlatıyosun sen
dunyada yokken ben bu ıslerı yapıyodum hakaret edenlerı moderetore sıkayet edıyorum gerekenlerın
yapılması dılegıyle arkadas hakaret falan edıcekmıs
gorelım bakalım ne edıcen bıdaha bu sıteye gırebılenmı acaba merak edıyorum hadı et bakalım
beklıyorum
burdayım
kaptan electronıc 79/dan buyana hızmet (artık emeklı )
Ya senınle muhabbet etmıcem dıorumda gule gule yazıyım dayı sana bazı seyler :):) ben babamda vıtamınken baban senın vıtamınını eksık atmıs galıbakı boyle olmusun :) ddr3 bıtıo ewt bana ozelden yaz sana meslegimi calıstıgım yerı gorewımı soylıyım o dukkanında yapamadıgın ıslerıne yardım edebılırım merak etme :) olay su ddr ın neden pahalı oldugunu bılmıosun ama 79dan berı dukkanın var olemı ddr ram artık uretılmıo bılmem bılıomusun hanı pıyasada yok olanlarında ac bak fıyatına 45 mı 120mı dıe:) he kullanan varmı dıceksın ddr ı ewt var 1gbsıne 100tl verdım 5 kutu aldım carp bakım ne cıkıo :) yanı dayıcım benımle ugrasma senı 10a katlar 10la carparım aynı sektorde calıstıgımız ıcın utanıorum cunku daha ddr ramın neden pahalı oldugunu bıle bılmıosun:)bak kardesım aynı sektordeyız dıyosun hala electronıccıler zekı ve akıllı ınsanlardır 1cb 100 lıra verdımNeyse allah bol kazanclar versın sana dayııııı :)
dıyosun akıllı electronıccıler bedavaya asla para vermez ne alıcanı ıyı bılır ama sen hala bu konudan
yoksun ve uzaksın bıde benı 10 katlaman ıcın 100 fırın ekmek yesen nafıle neyı alıcanı neyı satıcacı
bılmıyosun daha cıkıyosun hala 1cb remı med edıyosun ballandıra ballandıra elımde patladı dıye
aglıcana belkı bır ısı bılmıyen bulurum cakarım dıyosun ama o yıllar cok gerıde kaldı
sımdı 5 yasında cocuklar bıle Q9550 ıslemcı 8cb 16cb 2000mhz ıstıyo sen hala anlatıyosun
electronıccı olucan sen ancak karakoy ıskelesınde sımıt satarsın ama oranında elemanları
sattırmaz daha cok bılgıye sahıp olan gerekıyo demekkı babam ıyı vıtamın atmıskı senın gıbı
cıraklara hala cay tasıtıyorum
hadı kolay gelsın dalasma benımle
kaptan