evet yanlış görmediniz 100 TL Tüm teknosa mağazalarında ve turuncu indirimde de geçerli kampanyalı veya kampanyasız asus laptop ve tabletlerde kullanılmak üzere hediye çeki 100 TL ye satılıktır. kullanım süresi 31 ağustosa kadardır.
Satılık 350TL lik Teknosa hediye çeki 100 tl
Ucuz aslında ama yani işi düşene yarar ben alsam elimde patlar alıcak birinin leptop (asus )yada tablet alıcak olması lazim...
350 tek parça olmaz yanlışın var http://www.teknosa.com/pages/Hediye_Cekiarkadaşım çek şu an elimde. o bahsettiğin çek başka bu başka. sadece asus laptopta ve asus tablette geçerli benim çekler ve tek parça 350tl.
Nasıl alınabiliyor bu çek. Yani 300 tl lik bi asus tableti bu kuponla bedava alabiliyormuyuz
Çek hala durmakta mı? teknosa.com hediye çekiyle takas düşünür müsün birde İstanbuldan mısın
çek duruyor fakat takası ne ile yapıcaksın anlamadım? evet istanbuldayım
bende de teknosa.com alışverişlerinde kullanılacak 100 tl'lik çek var alt limit ve marka sınırı yok. (1000 TL üzeri alışverişten sonra verdiği çek) Tabi alabileceğin birşeyler varsa Son tarihi 2014-03-13
Çeki almak istiyorum. Sahibinden de get açar mısın
olur açarım tabi farkını ödemek koşuluyla. istanbulda değilmisin? kargo ile mi yollayacağım çeki?