Arkadaslar 2011 in mart ayında msi r4850 1gb 256bit OC li ekran kartı aldım 255TL ye kutusu duruyor kağıtları garantisi(1.5 yıl) cd si felan herşeyi duruyor hala hepsiburada.com dakinin aynısı bütün özellikleri yazıyor orda
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 6610&categoryId=204
fiyatı 140TL 0'ı 241TL zaten çok kullanmadım oc yapmadım zaten yapmaya gerek yok crysis i 1080p oynayabiliyorum skyrim cod mw3 bf3 ac:revelations felan rahat bi şekilde oynayabiliyorum gta 4 ü very high açabiliyorum eski psu 350w idi gerçek değildi o psu ile calısabiliyordu gerisini siz düşünün :D
sesi rahatsız edici değil en azından bana göre öyle alındığından beri sadece bir şeyi eksik onuda bulurum istesem kaybettim yatağın altında galıba :D kabloların giriş yerlerinin kapakları vardı kayboldular zaten önemli değil ama olsada fena olmazdı dimi
sakarya merkezde oturuyorum ö.m atın tel no vereyim konusalım acelem yok bide yanında 9mm fan vericem ekran kartı 40 derece ise onu calıstırın 32-35 dereceye kadar indiriyor
kağıtlar uzun zamandır kutunun içinde olduğu için bükülmüş ama garanti belgesi kenarda oldugu için düz duruyor
BİRDE RESİMLERİ GÖSTERİCEM AMA DH.COM A YÜKLEDİM RESİMLERİ BİDAHA UGRASMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN ORDAN BAKIN RESİMLERE :D