satılık HD6950 sapphire 1 gb
- 1
- 2
gayet iyi fiyat ucuzluk sitelerinde bile 525 tl'den aşağı değil
Bu fiyata bundan iyi bir kart bulunmaz. Temizede benziyor zaten garantiside var daha ne olsun. Bendede Sapphire 6750 var 3 aylık kart. Kasa topladığım zamana denk gelseydi ne yapar eder biryerlerden para bulur almaya çalışırdım. Bu kartı bu fiyata bulmak zor. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun... Sanada iyi satışlar. Ayrıcana reklamı HERYERE vermeye çalış biliyorsun piyasalar ölü alım-satımda bari daha çok insanın haberi olsun...
Bu fiyata bundan iyi bir kart bulunmaz. Temizede benziyor zaten garantiside var daha ne olsun. Bendede Sapphire 6750 var 3 aylık kart. Kasa topladığım zamana denk gelseydi ne yapar eder biryerlerden para bulur almaya çalışırdım. Bu kartı bu fiyata bulmak zor. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun... Sanada iyi satışlar. Ayrıcana reklamı HERYERE vermeye çalış biliyorsun piyasalar ölü alım-satımda bari daha çok insanın haberi olsun...zaten sahibinden.com ve burasıyla beraber d.h forum da ilanlar açtım kart sıfır kadar temiz zaten kartı alacak arkadaş aldıkdan sonra görecektir soğutmasıda fena değil tam yükte 71- dereceyi hiç geçmedi testlerde oyunlarda daha düşük tabi sıcaklık değerleri
Ah 200TL em daha olsaaa .. aslında bursum yatacak pazartesi ama aile kızar işte...
Kıyafetim yok hiç kart alcam. :D
Q6600 gibi bir işlemci olması gerekiyor alacaklara...
valla ben şu anlık i3 işlemci kullanıyorum darboğaz yapmıyor
bende senden bir hamle bekliyorum açıkcası sen alırsın diye ama sende de işler kesat heraldeEvet birden HD5870 e düştüm birde işlemcime güvenmiyorum ? E7500 VAR O.C ile 3.60 yaparımucuz fiyata aynı perfomansı görünce :D şuanlık böyle Forumda 2 gb ref. tasarım HD6970 E MODLANMIŞ 400TL koymuştu ama referans yoktu
Evet birden HD5870 e düştüm birde işlemcime güvenmiyorum ? E7500 VAR O.C ile 3.60 yaparımevet bende görüyorum birçok kişi satıyor referans tasarımlar 400 tl bu kartın aynısından bir üye de satıyor 450 tl ye mod yapmış ancak ben garantide sıkıntı çıkarmasın diye yapmadım zaten ihtiyacda yok hiç bi oyunda sıkıntı yapmıyor bu kartucuz fiyata aynı perfomansı görünce :D şuanlık böyle Forumda 2 gb ref. tasarım HD6970 E MODLANMIŞ 400TL koymuştu ama referans
1 GB ZOR MODLANIYOR DİYE BİLİYORUM :) AMA DOĞRU İHTİYACI YOK ŞUANDA...
zaten HD6970 den sonrası alınmaz diye düşünüyorum...
http://forum.donanimhaber.com/m_ ... y_//tm.htm#59613929
Bunu gördüm ben...
yok zaten 400 tl ye 2 gb referans tasarımlar satılıyor ama benim kartın aynısı mod oluyormuş sanırım yukarda ki yorumumda arkadşaın biri modlamış sadece ben onu söyledim
Anladım :) tabi kullanılmaz hale de gelebilir..
1-2 haftaya satılmassa satışdan geri çekicem zaten
- 1
- 2