Sıfır durumundaki logitech g 27 imi satıyorum aldıktan sonra sadece 2 kez kullandım öylece duruyor kutusu içerikleri herşeyi tamdır istediğim fiyat sanalpazar 600 tldir
satılık logitech g27 direksiyon seti
Off süper birşey sanki gerçek araba kullanıyorsun
Garantisiz ürünüze sanalpazar mesajımda da belirttiğim üzere , düşünürseniz beklerim :)
ürün halen satılıktır.güncell pazarlık yok,takas yok...güncelll
iyi günler almayı düşünüyorum ama telefon numaranızı göremedim yazabilir misiniz? bi de kargo ücreti fiyata dahil mi?
sa ben ciddi alıcıyım lütfen ama füten bana ulasın 05425756433 hattım turkcell ödemeli atın ebn size döbnerim ama lütfen bana dönünü
Merhaba Ürün Hala Satılıkmı Eğer Satılıksa Bana Mesajla Dönermisiniz Teşekkürler...
Bu Numradan Bana Dönermisiniz 05372731231 Şaziye
Size ulasabilecegim bir telefon numarasi verebilirseniz telefonda bu urun hakkinda konusmak istiyorum. Sizden haber bekliyorum Teşekkürler
bayağı bir hortlamış 4 yıl sonra ürün şuan için satılık değil aynı kondosiyonda paketinde duruyor fakat satmayı düşünmüyorum.
bana ulaşabilirmisiniz .ciddi alıcıyım.
Merhaba
Ürünü satmayı düşünürseniz almak isterim ciddi alıcıyım 1 ay içerisinde kesinlikle G27 alıcam
Kardeşim hala sayıyorsan hemen almak istiyorum.. 3 GÜN İÇİNDE ALICAM. Bu mesaja geri dönersen ve birde telefon numaranı göremedim... verirsen bi konuşalım...
Usta satmayı düşünürsen 05078782632