ihtiyaçtan dolayı pc mi satıyorum hemde komple yani monitör vs hepsi
Pentium(R) Dual Core CPU 16300 @ 2.80 ghz işlemci hızı
RAM= 4 gb
EKRAN=2 GB
ÇEKİRDEK=2
HARD DİSK ALANI=300 GB
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 HOME BASİC
+ 19 ınc lcd monitör + bass vb 5+1 ses sistemi + yazıcı (fotokopili) + 2 adet 1 i orjinal fare + 2 adet biri orjinal klavye vsvs lafı kısaltmak istiyom
2010 tarihinde 1738 tl ye satın aldım tümü tamir görmemiş 1,5 yıl hala garantisi dvm ediyor
SİZE KALAN TEK İŞ EVİNİZE KURMAK OLACAK
heryere ilanı vercem artık kim nasipse hayırlısı olsun derim
NOT CİDDİ ALICILILAR MAİL ATSIN
[email=cay_icermisiniz@hotmail.com]cay_icermisiniz@hotmail.com[/email]
satılık pc + ekstralar
ya ben pc den fazla anlamam sırf oyun oynamak için almıştım şuan elimde yedek windows xp de var ihtiyaçtan dolayı satıyom onu kullancam artık
özelliklerinde düzeltme yapim kullanma kılavuzunda
lcd monitör at w22ws lcd yazıyo yani 19 değil 22 inc miş ati readon 3200 diyo EXPER MARKA KLAVYE EXPER TEKİ DİĞERİ POLY GOD FARE EXPER DİĞERİ GENERİ VS BAŞKA SORMAK İSTEDİĞİNİZ VARSA ANLIYCAM KADARIYLA SORUN PCDEN ANLAMAM PEK
BAK UNUTTUM + MODEM MAKİNESİ 4 ÇIKIŞLI YIDA VERİYORUM ACEMİ BÖYLEDİR TEKER TEKER YAZAR :)
TEKRAR DİYOM
SİZE KALAN TEK İŞ PC Yİ TÜM DONANIMIYLA ALIP EVİNİZE KURMAK OLACAK HAA TABİKİ FORMAT CD Sİ ATİ REAODON CD Sİ ELİTE GROUP SYSTEM UTİLİTY CD Sİ MC AFEE VIRUSSCAN PLUS CD Sİ HER FORMATTA 6 AY BEDAVA MAKSİMUMLUK YANİ SAGEM FAST TM 1500WG MODEM CD Sİ WİNRAR CD Sİ DAHİL VSVS
her yerden aynı soru,,,,ben ihtiyacım olan parayı almak için yanında monitör yazıcı (fotokopili) bass 5+1 sistem ve diğerlerini veriyorum siz fiyat biçin ben he veya ok diyim ama ciddi olsun lütfen şubat-ın 18 ine kadar satmam lazım eğer internetten 15-16 sına kadar satamazsam kadıköy-e mecburen gidecem zaten
Dostum satıcı sensin ilk senden bir birşey çıkmalı fiyat konusunda.
birde alıcak olan yazıcılar fax falan almak zorunda mı ? mesela benim onlara ihtiyacım yok.
birde ekran kartı ne ? yazman lazım bunları. çünki işine gelen alır işine gelmeyen almaz yani boşuna vakit kaybı olmasın hem senin için hem alıcı için, bilmem anlatabildim mi
ekran kartını 2gb olarak belirtmişsin ama içinde onboard Hd3200 var ne oyunu yahu ?
valla dediğinden hiç bişe anlamadım sürmenaj everest e bakıyom anlamadım hd3200 demek ekran kartı 3 gb yani dahamı iyi dahamı kötü onu anlamadım google bakıyom sadece özellikleri diyo karşılaştırma vs yok
kardeşimi çağırdım az önce oda fazla anlamaz ama benden iyidir yinede yoksa
Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon HD 3400 Series
3D-Hızlandırıcı ATI Radeon HD 3450 (RV620)
bunamı diyosunuz
BileşenAyrıntılar
İşlemci
Bellek (RAM)
Grafikler
Oyun grafikleri
Birincil sabit disk
Windows 7 Home Basic
Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
4,00 GB
ATI Radeon HD 3400 Series
1663 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği
97GB Boş (Toplam 146GB)
ECS G31T-M7 4,00 GB RAM 32 bit işletim sistemi 2 Evet
304 GB 97 GB Boş (Toplam 146 GB) 152 GB Boş (Toplam 152 GB) CD/DVD CD/DVD
ATI Radeon HD 3400 Series 1663 MB 256 MB
Alt puan
6,2
6,2
3,6
5,4
5,9
Bu sayfayı yazdır
Sistem Üretici Model Toplam sistem belleği miktarı Sistem türü İşlemci çekirdek sayısı 64 bit özellikli Depolama Sabit disklerin toplam boyutu Disk bölümü (C:) Disk bölümü (D:) Medya sürücüsü (E:) Medya sürücüsü (F:) Grafikler Görüntü bağdaştırıcısı türü Toplam kullanılabilir grafik belleği Ayrılmış grafik belleği Ayrılmış sistem belleği0 MB Paylaşılan sistem belleği1407 MB Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü8.632.1.2000 Birincil monitör çözünürlüğü1680x1050 DirectX sürümüDirectX 10
ŞİMDİ OLDUMU
arkadaşlar ben birazdan yalova-ya geçecem onun için son hazırlıkları yapmalıyım 3-4 günlük bi işim var umarım burası dahill yani biryer değilse diğerinden ses çıkar sağlıcakla kalın