ÇOK DÜŞÜK FİYATLARDAN DOLAYI KOMEDİ BİR TİPDE SONLANDI ...
Satılık PC ve Parçalarım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
234 mesaj
hard disk ve monitöre ne istiyorsun ?
Kapalı Hesap
464 mesaj
1000 tl ye komple bilgisayarı mı vericem diyorsun yoksa parçalardan hangileri satılır da 1000e ulaşırsa mı diyorsun tam anlayamadım ?
iyi güzel de 1000 tl ye ikinci el bilgisayar satın almak mantıklı mı sence ? kendin alır mıydın, üzerine 500 tl daha konulsa bunun 10 katı daha güzel bir sistem toplanır bence (monitor saymıyorum).. ikinci el bilgisayarların piyasası 300 bilemedin 400 tl, bedava verirsin anca alırız diyen bile var artık .. yani saygı duyuyorum tabi senin takdirindir yanlış anlama ..
1000 tl ye komple bilgisayarı mı vericem diyorsun yoksa parçalardan hangileri satılır da 1000e ulaşırsa mı diyorsun tam anlayamadım ?
iyi güzel de 1000 tl ye ikinci el bilgisayar satın almak mantıklı mı sence ? kendin alır mıydın, üzerine 500 tl daha konulsa bunun 10 katı daha güzel bir sistem toplanır bence (monitor saymıyorum).. ikinci el bilgisayarların piyasası 300 bilemedin 400 tl, bedava verirsin anca alırız diyen bile var artık .. yani saygı duyuyorum tabi senin takdirindir yanlış anlama ..
Parça Parça Diyorum Anlamıyorsun Sanırım ...
birde hdd ni güzelce sıfırla satmadan önce...
şu readyboost uda açıkla millet yanlış anlamasın 2 gb usb bellek hız açısından fark ettirmez. hele kingston usb bellekse hiç fark olmaz.
Abi İsteyene Biçimlendirip Sistemi Yükleyip Ardından Yollarım Ayrıca Readyboost Derken :)
Ben Readyboost Yazmadım ki :) ...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Erhan sistemin hepsine 400 tl veririm bundan iyi fiyat veren de olmaz sanmam :) (hediyeleri de isterim haa)
Yıllanmış Üye
234 mesaj
HDD : 80 TL
Monitör : 250 TL (Bir Adet Bile Çizik Yok Sıfırdan Farksız. İsteyenlere Resimleyebilirim)
komik fiyatlardan ötürü demişsin heralde senin istediğin fiyatları kastediyorsun (((: haklısın bence de . 80 liraya 320 gb hdd 250 liraya da 22" dvi çıkışlı lcd alırım ben be :D:D :D hemde SIFIR .. hayırlı satışlar dicem ama pek sanmıyorum :DD: