Satılık site!

lejyoo
18-03-2010, 22:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Merhaba... Futbol ağırlıklı oyun sitemi satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar irtibata geçsin lütfen.

adres: www.turksoccer.com/forum

pr1, 18000+ üye vardır.. Günlük ortalama 100 üye gelmektedir. Öss ye hazırlandığım için ilgilenemiyorum, doğru düzgün siteye giremiyorum bile, o yüzden satmayı düşünüyorum. İsteyen olursa sadece veritabanı da satılır..
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer yanlış yerse affedin..

doruk11
21-03-2010, 13:27   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
95 mesaj

sitenize  ne kadar istiyorsunuz

lejyoo
21-03-2010, 13:37   |  #3  
OP Yeni Üye
37 mesaj

Fiyatı özel mesaj olarak göderdim..

PlatforyuM
21-03-2010, 20:40   |  #4  
Taze Üye
8 mesaj

banada gönderirmisizniz fiyatı?

lejyoo
21-03-2010, 22:29   |  #5  
OP Yeni Üye
37 mesaj

Size de Gönderdim..

N.Çelik
22-03-2010, 15:25   |  #6  
Yeni Üye
40 mesaj

Sitenin üyesayısı konu  ve msj sayısına oranı çook kötü buda üyelerin yalan oldunu gösteriyor :)

Günümüzde bir çook site admini böyle yapmakta ama bunu sitemiz biraz daha reytink kazandıktan sonra yapmamız daha dogru olur!

Ama genede site genel olarak fena tasarlanmamış ama isim olarak uzantıya /forum ibaresini koymadan giremiyoruz, bence buda büyük eksiklik düzeltilirse dahada güzel olcana inanıyorum....

N.Çelik
22-03-2010, 15:29   |  #7  
Yeni Üye
40 mesaj

Bana göre eksikler;

1-Giriş Problemi
2-Profil kısımlarının aşırı büyük olma sonucu sayfa bozuklugu
3-Logo üzerine tıklama sonucu ana sayfa gelmesi [Yani logoya link eklenmeli]
4-Top10 listesinin sade ve biraz daha kısa tutulması
5-Üye olurken üyelik koşullarının türkçe olması

Vs....

[Bu bir forum kuralıdır flod yapmak istemizdim ama ayrı bir şekilde belirtmek istedim!!!]

Son Düzenleme: N.Çelik ~ 22 Mart 2010 15:32
lejyoo
22-03-2010, 17:43   |  #8  
OP Yeni Üye
37 mesaj
Alıntı: N.Çelik  
Sitenin üyesayısı konu  ve msj sayısına oranı çook kötü buda üyelerin yalan oldunu gösteriyor :)

Günümüzde bir çook site admini böyle yapmakta ama bunu sitemiz biraz daha reytink kazandıktan sonra yapmamız daha dogru olur!

Ama genede site genel olarak fena tasarlanmamış ama isim olarak uzantıya /forum ibaresini koymadan giremiyoruz, bence buda büyük eksiklik düzeltilirse dahada güzel olcana inanıyorum....

Sn. Çelik, üyeler yalan değildir.Futbol ağırlıklı oyun sitesi olduğu için belli başlı konular var | fifa, pes, fm, cm, ve bunlarım full download ları, yamaları eklentileri... Üyelerin çoğu bu konulara geliyor.Eğer üyeleri araşıtırsanız yalan olmadığını siz de anlarsınız.Ayrıca yalan üye nasıl oluyor anlamadım, 18000 tane yalan üye nasıl yapabilirim inanın bilmiyorum...Ayrıca bilsem bile kullanmam.tekrar söylüyorum ÜYELER YALAN değil...site isminin sonuna forum koymadan girememenin sebebi Wordpress olmasıdır.Sitede Wordpress var fakat ufak bir sorun var..Saygılarla.. |