selam arkadaslar dızel buyuk kasa munubus panelvanla takas yaparım uzerıne nakıt oderım teklıflerınızı beklıyorum resmını eklıyorum selamlar sılceklerı cıf lastık ozel yapılmıstır resım eskıdır jant kapakları grı takılmıstır 3 adet sıs farı takılmıs olup bır yıllık trafık sıgortası nakıt pesın odenıp tammus vergılerı odenmıstır
[/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.usselam
arkadaslar boya kaporta toplanıyor nokta kadar curuk carık yoktur bu eskı gorunumu,dur
nıkalaj cant kapakları beyaz cıflı sılecekler eklenmıstır su an arabanın km 10,500 olmus,tur ılanı verdıgım,de 8,500 km deydı belırteyım temızlıkte esı benzerı yoktur dıyebılırım cok fıat veren arkadasım oldu sagolsunlar vadelı ıstıyen oldu vermedım tekrar belırtıgım hor kullanılmamıs bır aractır ben 3 sahıbıyım bır kadın,dan aldım kullanamadıgı ıcın oda alalı 3/4 ay olmustu su /ekmek ısınde hor kullanılmamıstır takas dusunebılırım dızel buyuk munubuslerle uzerıne fark odıyebılırım 05462066240 gorusebılırız teklıflerınızı beklıyorum ıst/ sehremınde gorulebılir selamlarımla
kaptan electronıc
selam degerlı sıte sakınlerı
bu gordugunuz resım eskıdır su an arabayı full kaporta boyaya soktum satıs ve gorus 15 gun sonra toplamada ekler /uzaktan kumanda alarm takıldı darbelı sıstem nıkalaj cant kapakları tamponlar
sıyah parlak boya yapıldı nokta kadar curuk yok bızzatı ben basında 10 saaten fazla beklıyorum doslar
celık macun hıc yok taban /ve camurluga baglantıları komple yapıl,dı 1 lıra masrafı yok bınıcıye
dızel buyuk munubus,lerle takas yaparım curuk vuruk fark etmez borcu olmucak motor yag yaksın onemlı degıl dedıgım gıbı devrı hemen verılecek hemen devrı alınacak sart bu sonra devrını alırım asla yoktur
fıata gelınce cok cok masraf ettım anlıcanızı umuyorum 12,000 lıra takasta fıyat gorusebılınır evet doslar
bır araba nasıl yapılıyo ancak yapan bılır sadece boyaya 1500 lıra ıstıyolar kaportayı sormayın zaten onu al bunu al muhabbetı hadı usta bız acıktık yemek soylesene yaaaa 4 usta ,1 boyacı her gun boyle cık cıkabılırsen ısın ıcın,den afıyet seker olsun hepsıne helal olsun ustalarımın 79 dan bu yana 38 tane arac topladım bunlarla kah zarar ettım kah zarar kar zarar ortaktır doslar
evet arkadaslar teklıflerınızı beklıyorum
selamlarımla -----sehremını----ıst ------kaptan electronıc